توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت تجارت پسته ایران
وبسایت تجارت پسته ایران
این سایت با استفاده از مامبو نسخه 4.6.2 طراحی شده و بزودی بخش های مختفش تکمیل خواهد شد. اگر خدا بخواهد
این سایت دارای دو بخش دیگر (انگلیسی و عربی) هم خواهد بود که بعدا تکمیل و ذیل همین تاپیک معرفی خواهد شد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
07-30-2007, 11:11 PM
موفق باشید
انشا اله که موارد امنیتی رو هم رعایت می کنید تا سایت کاملا ایمنی داشته باشید
یاعلی
بخش انگلیسی وبسایت تجارت و بازرگانی پسته ایران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) :
Iranian Pistachio Production - pistachio exporter (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آدرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
yasan
01-26-2009, 10:16 AM
سلام دوست عزیز
وب قشنگی دارید
یه سوال شما برای ایجاد سایت انگلیسی از طریق دستی انجام دادید و یا اینکه به کمک کامپوننت انجام دادید منظورم اینکه تو ترجمه از چی استفاده کردید
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید در مورد ایجاد سایت انگلیسی
از نسخه انگلیسی مامبو استفاده شده.
adelyaghoubi
01-30-2009, 09:51 PM
سلام
وب سایت زیبایی طراحی کرده ای
فقط یک سوال داشتم
فرم سفارش را با چه کامپوننتی طراحی کرده ای
منظورم این صفحه می باشد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من بد جوری به این نوع فرم ها احتیاج دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنی.
اگه فروشی هستش لطفا هزینه رو در پیغام خصوصی برام بگذار... ممنونم
مهدی.
01-30-2009, 10:46 PM
سلام
سعيد جان دوست خوبم سايتهاي خوبي هستن. قبلاًهم گفته بودم. من پسته دوست دارم مخصوصاً دامغان! :دي
در جواب دوست خوبم آقاي يعقوبي هم بايد بگم كه :
از آدرس كه معلوم ميشه با فسيل فرم هستش!
حالا من ديگه نرفتم ببينم چي هست، خوده طراح انشاالله به شما پاسخ دقيقتري ميدهند. اما فكر نميكنم چيز ديگه اي بگه.
يا حق
adelyaghoubi
01-31-2009, 10:55 AM
سلام
سعيد جان دوست خوبم سايتهاي خوبي هستن. قبلاًهم گفته بودم. من پسته دوست دارم مخصوصاً دامغان! :دي
در جواب دوست خوبم آقاي يعقوبي هم بايد بگم كه :
از آدرس كه معلوم ميشه با فسيل فرم هستش!
حالا من ديگه نرفتم ببينم چي هست، خوده طراح انشاالله به شما پاسخ دقيقتري ميدهند. اما فكر نميكنم چيز ديگه اي بگه.
يا حق
سلام پسر مهربون
من یه مشکل با فسیل فرم با مامبو 4.6.5 دارم و اینکه نمی تونم رو مامبو نصب کنم
می تونید زحمت نصبش رو برانم بکشید یا راهنمایی کنید
ممنون میشم. هزینه اش رو هم می پردازم.
هر جوری نصب می کنم ارور می ده
مرسی
سلام.
لطفا مواردی که به تاپیک مرتبط نیستند رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید.
بعد :
الف) این سایت رو بنده طراحی نکردم! توسط یکی از اساتید مامبولرن طراحی شده.
ب) فقط در Interface فرم از facileforms استفاده شده. یعنی فقط ظاهر و واسط کاربر فرم .
سایر قسمت ها بطور جداگانه کد نویسی شده. سیستم شامل اون فرم به تنهایی نیست. بلکه شامل این قسمت هاست که مستقیما کدنویسی شده:
1- واسط فرم .
2-- معتبرسازی ویژه
3- یک کامپوننت که برای ارسال ویژه ایمیل طراحی شده و بعد در خود سیستم جاسازی شده.
4- یک مامبوت برای فرم سفارش ذیل هر محصول.
از ویژگی های سیستم اون سایت میشه به این موارد اشاره کرد:
1- نمایش زیرمجموعه ها (انواع محصول) به صورت اتوماتیک بعد از انتخاب یک محصول
2- انتخاب اتوماتیک نوع محصول در صورت سفارش از طریق دکمه ذیل هر محصول - محصولات - پسته خندان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) روی "سفارش خرید" کلیک کنید.
3- ارسال سفارش به ایمیل بصورت کاملا فارسی و با قالب گرافیکی
4- اعلام نتیجه ارسال موفقیت آمیز ایمیل سفارش به مقصد (ایمیل مدیر سایت) یا عدم ارسال
و ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.