ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تطابق نیوک با مامبو

saeid223
07-31-2007, 01:53 PM
آقا جان خسته نباشید
اول این که پنل مدیریت شما خیلی پیچیده تر از نیوک است
بعد هم منو روشن کنید که مثلا شما این جا به یلوک چی می گید؟
و اگه من ماژولی مثه Shout_Box داشته باشم اونو باید تو کدوم فولدر هاستم قرار بدم؟
مامبوت و کامپوننت این جا کارشون چی هست؟
مشابه مامبوت و کامپوننت رو در نیوک بهش چی می گن؟
راستی من یه سایت با نیوک درست کرده بودم ولی چون سرعت لود شدنش پایین بود سایت رو تعطیل کردم
اومدم این جا از مامبو و جوملا خوشم اومد
تصمیم گرفتم همین مامبو رو نصب کنم
و یه سوال دیگه مامبو بهتره یا جوملا ( اینو فقط در یه جمله جوابشو بده )
من کلی سوال دارم فعلا این چندتاش رو جواب بدید ممنون می شم

abtin
07-31-2007, 03:09 PM
سلام

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم.

بهتره ابتدا براي آشنايي كاملتون با مامبو آموزش مامبو چيست ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه بفرماييد . و همچنين بخش آموزش هاي مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه كنيد تا جواب سوالات خودتون رو بگيرين.

راجب مامبو و جوملا هم مقاله هاي در صفحه اصلي سايت مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در مورد تفاوت مامبو و جوملا ، پختن مامبو و همچنين توقف توسعه و انتشار پل ارتباطی SMF و جوملا را مطالعه كنيد تا متوجه بشيد كه كدوم سيستم بهتر هستش . ( در يك كلام مامبو ! ;) )

ما در خدميتم

saeid223
08-01-2007, 07:10 PM
آقا ممنون
اون آموزش ها رو تماما دیدم
حالا سوالم اینه می شه Shout_Box را روی مامبو داشته باشم؟
من اگه بخوام برای فورم گفتگو (انجمن تخصصی)، از phpBB استفاده کنم چه باید کنم؟ (این انجمن تخصصی سایتتون رو دوست ندارم!)
بعد هم می خوام کسانی که تو قمست اصلی سایت با یه یورز ثبت نام کردن با همون یوزر تو انجمن تخصصی هم کار کنن

abtin
08-01-2007, 07:29 PM
بله . البته ماژول هاي مثل shout_box هم زياد هست كه خيلي هم بهتر از شات باكسه ! توي mamboxchange.com جستجو كنيد .

خوب استفاده كنيد ! منتها براي يكي شدن يوزر ها بايد دنبال پل ارتباطي مامبو و phpbb بگرديد . فكر كنم باشه . ولي من نديدم .

saeid223
08-02-2007, 07:42 AM
بله . البته ماژول هاي مثل shout_box هم زياد هست كه خيلي هم بهتر از شات باكسه ! توي mamboxchange.com جستجو كنيد .

خوب استفاده كنيد ! منتها براي يكي شدن يوزر ها بايد دنبال پل ارتباطي مامبو و phpbb بگرديد . فكر كنم باشه . ولي من نديدم .

اگه زحمتی نیست این پل ارتباطی رو برام پیدا کنید!

farhad
08-02-2007, 08:29 AM
اگه زحمتی نیست این پل ارتباطی رو برام پیدا کنید!

دوست من بهتره یکم به خودتون زحمت بدید و در گوگل و سایت simplemachines.org و phpbb یکم جستجو کنید.

radmehr
08-02-2007, 08:31 AM
شما زحمت بکش توی اینترنت جستجو کن حتما خودت پیدا می کنیش!
تو سایت هایی مثل mamboxchange.com و joomlacode.org و extensions.joomla.org و ... هم بگرد

saeid223
08-03-2007, 05:35 AM
اقا وقتی پاسخ شماها رو دیدم رفتم یه کم بیشتر تحقیق کردم و متوجه شدم امنیت phpBB پایین است و حفره امنیتی زیادی داره!
این انجمن تخصصی شما هم فقط به خاطر فارسی نبودنش جذاب نیست!
شما پیش نهاد می کنید از چه انجمن فارسی برای وبسایتم استفاده کنم؟

بعد هم یه جا خوندم آجانیوک یه شاهکاره
و درصد استفاده و به کارگیری از سرور رو فوق العاده کاهش می ده
ولی هنوز من نتونستم با پنل مدیریت مامبوی شما کنار بیام!!!

بعد هم smf و VB چی هستن؟ یعنی چی؟

farhad
08-03-2007, 12:13 PM
انجمن تخصصی ما کاملا فارسی هست بغیر از دکمه های انجمن !

انجمن های زیادی هستن که از همین SMF استفاده میکنند مثل : ofc.ir/forum و majidlearn.com/forum و ...

در مورد آجانیوک هم بهتره در گوگل جستجو کنید و سری هم به انجمن های مجید آنلاین بزنید تا بتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید ، ما نظر خاصی نداریم در موردش ...

شما با کمی حوصله و گذاشتن وقت برای آشنایی با بخش مدیریت مامبو بعد از مدت کمی میتونید باهاش کنار بیاین !

vb و smf هم اسکریپت های انجمن ساز هستن که smf بصورت opensource هست ولی شما برای استفاده از vb باید لایسنس اون رو بخرید !

saeid223
08-04-2007, 11:49 AM
آقا من یه نسخه نال شده و بدون لایسنس vb رو پیدا کردم
فقط می شه کاری کرد که بولتین کاری بهم نداشته باشه!
اگه