mszareei
08-01-2007, 08:56 AM
سلام
من ادمين سايت مشاغل ايران هستم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نسخه قديمي مامبو را در آدرس ذيل نصب كردم و مشكلي هم نبوده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همچنين نسخه 4.6.2pرا هم روي لوكال نصب كردم و اونم مشكلي نداره
الان اومدم و يه ديتابيس مستقل جديد بنام پارك -park- روي هاست خودم تعريف كردم با نام كاربري و رمز مشخص . از طريق اينترنت هم به ديتابيس دسترسي دارم (با همون نام كاربري و رمز) و حتي بك آپ اطلاعات قديمي را داخلش import كردم
فايلهاي مامبو را هم از حالت زيپ باز كردم و در آدرس مشخص روي هاست كپي كردم
موقع نصب در استيپ 2 همون نام كاربري و رمزي را كه باهاش به ديتابيس وارد شدم رو ميزنم ولي سيستم پيغام ميده كه نام كاربري و رمز اشتباه است
براي اطمينان يك كاربر ديگه تعريف كردم ولي اونم همين پيغام رو ميده
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
من ادمين سايت مشاغل ايران هستم:
نسخه قديمي مامبو را در آدرس ذيل نصب كردم و مشكلي هم نبوده :
همچنين نسخه 4.6.2pرا هم روي لوكال نصب كردم و اونم مشكلي نداره
الان اومدم و يه ديتابيس مستقل جديد بنام پارك -park- روي هاست خودم تعريف كردم با نام كاربري و رمز مشخص . از طريق اينترنت هم به ديتابيس دسترسي دارم (با همون نام كاربري و رمز) و حتي بك آپ اطلاعات قديمي را داخلش import كردم
فايلهاي مامبو را هم از حالت زيپ باز كردم و در آدرس مشخص روي هاست كپي كردم
موقع نصب در استيپ 2 همون نام كاربري و رمزي را كه باهاش به ديتابيس وارد شدم رو ميزنم ولي سيستم پيغام ميده كه نام كاربري و رمز اشتباه است
براي اطمينان يك كاربر ديگه تعريف كردم ولي اونم همين پيغام رو ميده
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون