توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : error در گالری داتسو
sogoli
08-02-2007, 08:51 AM
در گالری داتسو (در قسمت "ورود تصاویر بصورت کلی") هنگام وارد کردن تصاویر بصورت زیپ شده ،error زیر داده میشه
Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/udroorg/public_html/fa/administrator/components/com_datsogallery/images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .
abtin
08-02-2007, 08:57 AM
شما از قسمت آپلود به صورت كلي براي آپلود چندين عكس استفاده كنيد نه از ورود كلي.
در ضمن بهتره upload_max_filesize رو در php.ini به مقدار بيشتري تغيير بدين كه براي آپلود فايلهاي با حجم زياد به مشكل بر نخورين.
آموزش گالري داستو هم در سايت موجود هست . مطالعه بفرماييد .
nazi_naz518
08-05-2007, 06:27 PM
منم همین مشکل دارم ولی حل نشد این errorها رو میده
Warning: copy(c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: Permission denied in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> datsogallery\admin.datsogallery.php on line 148
Warning: getimagesize(c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: Permission denied in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> datsogallery\images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .
میشه بگید php.ini در کجا قرار داره؟
abtin
08-05-2007, 06:32 PM
در run تايپ كنيد php.ini ! اين فايل در فولدر windows شما قرار دارد .
بعد از تغيير و ذخيره كردن php.ini يك بار apache رو ريستارت كنيد تا تغييرات اعمال بشن .
nazi_naz518
08-05-2007, 08:20 PM
من این کارم کردم ولی باز همون errorها رو میده لطفا کمکم کنید
firoozmandan
08-06-2007, 07:25 AM
چک کنید ببینید پوشه media
Readonly نباشه ...
یا علی
nazi_naz518
08-07-2007, 03:21 PM
بله پوشه media در حالت readonly هست ولی وقتی می خوام از اون حالت درش بیارم همون موقع از این حالت در میاد ولی دوباره بر میگرده به حالت readonly از کجا می تونم تغییر رو اعمال کنم ؟؟
با تشکر
sorry4uboth
08-07-2007, 03:25 PM
با استفاده از نرم افزار های FTP روی فولدر دکمه راست رو بزنید و پرمیشن رو روی 777 قرار بدید
hossein.shokrzadeh
08-07-2007, 07:17 PM
سلام
اگر ديديد هر كاري ميكنيد نميشه، كل پوشه رو copy كنيد جاي ديگه، بعد از اونجا پاكش كنيد، دوباره كپيش كنيد سر جاي اولش، بعد پرميژن هارو دوباره عوض كنيد ببينيد ميشه يا نه؟
يا علي
sogoli
08-12-2007, 08:42 AM
با تشکر مشکلم با راهنمایی شما حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.