ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال smf از روی local به server

fashist
08-02-2007, 09:11 AM
سلام
من سایتی رو با مامبو فارسی طراحی کردم که دارای فروم ساخته شده با smf هست الان می خوام این سایت رو روی سرور قرار بدم با انتقال مامبو مشکل ندارم اما نمی دونم که smf رو چه جوری منتقل کنم و یکپارچگی اونو رو با مامبو حفظ کنم و تنظیمات سرور رو چی بگذارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

نوید
08-02-2007, 01:28 PM
شما پایگاه داده خودتون را ابتدا منتقل نمایید و سپس smf را روی آن پایگاه داده نصب کنید
اینجوری اطلاعات به سرور منتقل میشود

fashist
08-02-2007, 01:35 PM
میشه ازتون خواهش کنم که به من به صورت مستقیم کمک کنید من کلیه فایل ها(شامل فلدر مامبو و اس ام اف ) رو روی سایت میگذارم یوز و پسورد رو به شما می دم اگه می تونید لطف کنید اینرو رو تو سرور تغییر بدید من متاسفانه بسیار مبتدی ام اگه بخوام خودم کلیه مسایل مربوط به مامبو و اس ام اف رئو یاد بگیرم خمیلی طول میکشه شما می تونید کمکم کنید؟

نوید
08-02-2007, 01:37 PM
به علت اینکه شما مبتید هستید و این کار زمان بر است و برای اطمینان بیشتر از روند کار و امنیت بیشتر با ایمیل info [at] mambolearn [dot] com تماس بگیرید

fashist
08-09-2007, 12:01 PM
من با این ای میل تماس گرفتم ولی هیچ پاسخی در یافت نکردم کسی نیست به من کمک کنه؟

firoozmandan
08-09-2007, 02:03 PM
شما از چه آدرسی به ما ایمیل زدید ؟ چه تاریخی ؟

sorry4uboth
08-09-2007, 02:14 PM
بصورت خصوصی برای من ارسال کنید تا انجام بدم.

fashist
08-09-2007, 04:35 PM
info@mambolearn.com
date Aug 8, 2007 11:29 AM
subject Fwd: help to build site
mailed-by gmail.com
from mehdi.porbaba@gmail.com

sorry4uboth
08-09-2007, 05:14 PM
بسیار خوب!

من برای شما درست میکنم!

اما شما فقط فایلها رو آپلود کردید!! دیتابیسها کجا هستند!؟

mohajer
08-27-2007, 09:31 AM
با سلام
من smf رو از همون اول روی سرور نصب کردم و در فایل های setting هم تمام آدرس ها رو درست کردم منتها مشکلی که پیش اومده اینه که تصاویر و قالب تالار های گفتمان رو در کامپیوتر های دیگه نمی تونم ببینم در مامبو یه دستور تبدیل آدرس sql تعریف می کردیم که مشکل رو حل می کرد . در smf این کار رو چطور انجام میدن ؟

نوید
08-27-2007, 12:14 PM
با سلام
من smf رو از همون اول روی سرور نصب کردم و در فایل های setting هم تمام آدرس ها رو درست کردم منتها مشکلی که پیش اومده اینه که تصاویر و قالب تالار های گفتمان رو در کامپیوتر های دیگه نمی تونم ببینم در مامبو یه دستور تبدیل آدرس sql تعریف می کردیم که مشکل رو حل می کرد . در smf این کار رو چطور انجام میدن ؟

اگر تصاویر و قالب تالار های گفتمان رو در کامپیوتر های دیگه نمی تونم ببینید ربطی به sql ندارد
لطفا آدرس سایت را لطف کنید

mohajer
08-27-2007, 12:43 PM
سایت روی یک شبکه داخلی قرار داره و شما نمی تونید اون رو ببینید
می دونم مشکل از قالب سایته ولی اینکه کجای تنظیماتش باید تغییر کنه این رو نمی دونم

sorry4uboth
08-27-2007, 02:17 PM
برای تصحیح آدرس ها و .. از این فایل استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سپس در قسمت مدیریت به بازنشاندن تنظیمات قالبها برید و کلیه مسیرها رو تکمیل کنید.