PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اختصاصی کردن قالب ها

parnaz
08-02-2007, 09:53 AM
سلام
من 2 قالب برای سایتم ساختم یکی اختصاصی صفحه اصلی و دیگری را به صورت پیش فرض برای بقیه صفحات گذاشتم . این کار را بارها کردم و هیچ وقت مشکلی نداشتم اما نمی دانم چرا این بار مطالبی که در صفحه اصلی نمایش می دهم وقتی که با دکمه ادامه مطلب می خواهد به صفحه بعد برود در قالب پیش فرض نمایش داده نمی شود و در همان قالب اختصاصی صفحه اول نمایش داده می شود . آیا مشکل در کامپوننت صفحه اصلی است یا باید جدولی را در دیتابیس از نو بنویسم؟ ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

abtin
08-02-2007, 10:08 AM
تاپيك زير رو مطالعه كنيد

کمک در مورد استفاده از 2 قالب در سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

parnaz
08-02-2007, 10:17 AM
من جواب نگرفتم . لطفا قشنگ بگین باید چیکار کنم . من جندین بار این کار را کردم تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم

farhad
08-02-2007, 10:22 AM
شما قالبی که میخواین مطالب داخلی رو نشون بده ( محتوایی که از صفحه اصلی لینک میشه ) رو به عنوان قالب پیشفرض انتخاب کنید و قالبی رو که برای صفحه اصلی میخواین باشه رو اختصاصی صفحه اصلی کنید تا مشکلتون حل بشه.

موفق باشید.

parnaz
08-02-2007, 10:34 AM
نه این کار هم فایده نداشت خودم هم تست کرده بودم مشکل جای دیگه است اگه می شه کمک کنین

farhad
08-02-2007, 10:39 AM
آدرس سایتتون + یوزر نیم و پسورد مامبو رو بصورت خصوصی بفرستید چک کنم.