ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از مزیتهای openSEF یا کامپوننتهای مشابه برای ماسک کردن URL ه

Vito
08-02-2007, 08:28 PM
چه مزیتی بزرگتر از این که با استفاده از SEF میتونید از شناسایی کامپوننتها و ماژولهای اسیب پذیری که ممکن رو سایتتون داشته باشید توسط google و هکرهای بیکار جلوگیری کنید.
بهترین نظریه اینه که نگذارید کسی بدونه که از چه CMS و یا کامپوننتای (اسیب پذیری) استفاده میکنید. اکثر هکر ها از google وبا استفاده از سرچ از طریق "inurl: com_content" میتونن کامپوننتهای رو سایتتون رو شناسایی بکنن.
برای مثال ببینید که چطور این هکر با استفاده از این روش تونسته سایتهایی که از گالری expose استفاده میکنن رو شناسایی بکنه: (کد رو copy & paste بکنید نتایج رو ببینید خیلی جالبه)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %22index.php%3Foption%3Dcom_expose&amp;btnG=Search
بخاطر همین دلایل میشه لزوم داشتن SEF رو در کنار مامبو یا جوملا کاملا احساس کرد.
پیشنهاد من به بچه های زحمت کش مامبولرن اینه که SEF رو جز بسته مامبو فارسی ارائه بدن. نظر شما چیه?

سعید
08-02-2007, 09:15 PM
با پیشنهادتون موافقم. ولی خوب مامبولرن هم برای این کار زحمت کشیده
پیشنهاد من اینه که یه طوری باشه که همه گیر نباشه یا اعضا بیان امتیازش رو بخرن
یا این که برای سایت هایی باشه که فوتر رو رعایت می کنن
به هر حال حاصل زحمت کشی بوده ...

radmehr
08-02-2007, 09:20 PM
ما یک کامپوننت پیشرفته برای این کار نوشتیم که در حال حاضر بر روی خود سایت مامبولرن هم نصب هست
اما مجانی در اختیار کسی نمی تونیم قرار بدیم
البته کامپوننت های مجانی هم برای این کار هست که میتونید با گشتن پیداشون کنید

Vito
08-03-2007, 05:22 PM
رادمهر عزیز, من در این مورد چیزی نمی دونستم. :) :) :) :) :)