توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگ در مامبو 4.6.2 فارسی!!!!!!!
سلام
به یک مشکل در مامبو بر خوردم قبلا حلش می کردم ولی دیگه نمی توانم >:(
شرح: مثلا با مامبو کار کردید بهد برای استراحت سراغ کار دیگه ای می روید تبعا پنجره را می بندید
بعد برای ورود مجدد پس از وارد کردن یوزر و پسوورد در قسمت کاربران دو بار سوپر ادمینستور نوشته شده
بعد مثلا هر فعالیتی را انتخاب می کنی از تو یوزر و پس می خواهد ودوباره صفحه اول و به کاربران سایت هم اضافه می کن :-[ه
اگر با زدن کلید زرب در جلوی کاریر دوباره از تو یوزر و پسوورد می خواهد و نتنها از کار بران سایت کم نمی کند بلکه به کار بران هم می افزاید
ممنون می شم اگر زود جوابمو بدید چون شنبه قراره سایتم آنلاین کنم :'(
farhad
08-03-2007, 12:23 PM
شما روی هاست این مشکل رو دارید و یا روی لوکال !!!
اگه روی هاست هست لینک سایتتون رو لطف کنید بنویسید.
در ضمن این طبیعی هست که شما وقتی بصورت عادی خارج نمیشید (Logout) نمیکنید ، برای بار دوم که میخواین وارد بشین ، ببینید که دو super administrator در سایت باشه ! بهتره قبل از لوگین مجدد یکبار ctrl+f5 رو بزنید.
در ضمن این مشکل خاصی نیست و برای سایت و شما مشکلی رو ایجاد نمکینه.
payamgy
08-03-2007, 02:05 PM
منم این مشکل رو دارم، وقتی logoff میکنم بعد که دوباره login میکنم میبینم هنوز با یوزر قبلیم login مونده. حالا فرق نمیکنه هر یوزری میخواد باشه admin - super - public حتی این موضوع درباره یوزرهای مهمان هم اتفاق میافته به تعداد کاربران حاضر در سایت در صفحه اول سایتتون نیگاه کنین (البته اگه این بخش رو در قالب فعال کردین). البته مشکل خاصی نیست فقط یه خطاست که نمیدونم چرا مامبو نمیتونه این logoff رو بصورت ظاهری هم فورا انجام بده و زمان میبرد مثلا چند دقیقه حتی 10-15 دقیقه. این مشکل رو هم در 4.6.1 داشتم هم در 4.6.2
آدرس سایتم: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
08-05-2007, 11:10 AM
تا زمانی که اون session در دیتابیس شما وجود داره این اتفاق می افته .
!!
payamgy
08-06-2007, 08:48 PM
سلام
والا من اطلاعاتم خيلي ضعيفه و با پاسخهاي كليدي متوجه نميشم اگه ممكنه لطفا بيشتر توضيح بديد.
ممنون
sorry4uboth
08-06-2007, 08:56 PM
شما یک یوزر و پسورد تست بزارید!
لینک سایت رو هم بزارید تا این زمانی رو که شما میگید رو بررسی کنیم
payamgy
08-06-2007, 09:30 PM
سلام
user: test
pass: test
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sorry4uboth
08-06-2007, 09:36 PM
در کمتر از 10 ثانیه لاگین و لاگ اوت کردم!!
هیچ مشکلی ندیدم! احتمالا کانکشن شما یا سیستم شما مورد داره!
payamgy
08-06-2007, 10:11 PM
دقيقا الان دارم از شهرستان و با يه سيستم ديگه وصل ميشم و مشكل هنوز هست.
بعيد ميدونم از جانب من باشه. البته يكي ديگه از دوستان هم همين مشكل رو داره.
شايدم فقط با اكانتها مديريتي اين مسئله باشه! چون توي بخش مديريت سايت به وضوح ميبينين كه يه يوزر دوبار وجود داره!
sorry4uboth
08-06-2007, 10:14 PM
یوزر و پسورد رو بفرستید تا بررسی کنم.
payamgy
08-08-2007, 01:33 PM
سلام
والا از زمانی که پچ مربوط به حل مشکل عدم ویرایش محتوا داده شد و انجامش دادم به نظر میآد این مشکل هم حل شده ولی مشکلی که هنوز باقی است اینه که وقتی logout میکنی یکی به تعداد مهمانان حاضر اضافه میکنه!!! (قابل توجه اینکه هنوز سایت من بازدید کننده نداره چون هنوز رسما راه نیافتاده).
یورز و پسورد هم ارسال کردم.
sorry4uboth
08-08-2007, 01:39 PM
این مورد بخاطر ماژول بازدید هست و مشکل محسوب نمیشه!
میتونید از کانترهای دیگه در اینترنت استفاده کنید
payamgy
08-08-2007, 01:43 PM
نمیشه این ماژول رو اصلاحش کرد؟
firoozmandan
08-08-2007, 01:53 PM
هیچی نشد نداره ...
اگر فرصتی دست بیاد حتما این کارو میکنیم .
یا علی
payamgy
08-08-2007, 02:08 PM
ممنون
پس منتظر اطلاع رسانیش میشم
موفق باشین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.