توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در ورود به سايت
alvandi
08-03-2007, 08:42 PM
سلام. از 5 ساعت پيش وقتي مي خوام به سايت واردشم، با اين ارور روبرو ميشم. ملاحظه كنيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
amirdorna2
08-03-2007, 08:52 PM
دقیقا" سایت من هم همینطوری شده از همون 4-5 ساعت پیش . ببینم احیانا" شما از پرشین وب یا همون رسالت سابق هاستینگ نگرفتی ؟ چون من شکم به هاستینگ میره
farhad
08-03-2007, 08:57 PM
مشکل از Cache Lite هست که احتمالا غیر فعال شده !
بهتره با ساپورت هاستتون تماس بگیرید.
farhad
08-03-2007, 08:59 PM
در ضمن بهتون پیشنهاد میکنم که حتما هاستتون رو عوض کنید چون ...
این رو هم گوشزد کنم که خیلی مواظب دامین های خودتون باشید و دو دستی بگیرینشون که یک موقع هاپولی نشه...
amirdorna2
08-03-2007, 09:04 PM
منم همین احتمالو می دم . متاسفانه سرویس این شرکت خوب بود ولی از وقتی یکم سرش شلوغ شده ، خیلی بهم ریخته .
منظورتون رو از هاپولی دومین نفهمدیم . چجوریه ؟
اگه الان من بخوام هاستمو عوض کنم ، میتونم تمام مطالبی رو که در سایت دارم ( خیلی زیاده ) انتقال بدم یا نه ؟
این دامین که روی یک هایت ست شده رو چطور میشه هاپولی کرد؟
یعنی مگه کنترل پنل نداره؟ مگه نمی شه از اونجا تعیین کرد که روی چه هاستی و چه ip کار بکنه؟
اگه اینطوری باشه که خیلی بده
alvandi
08-03-2007, 09:09 PM
هاست منم از پرشين وبه ولي نميدونم چرا اينطوري شده! چرا ميگين بايد هاستو تغيير داد مگه مشكل پرشين وب چيه؟
alvandi
08-03-2007, 09:13 PM
البته من يه سايت ديگه از پرشين وب دارم كه با html ساختمش ولي الان درست كار ميكنه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
farhad
08-03-2007, 09:16 PM
منم همین احتمالو می دم . متاسفانه سرویس این شرکت خوب بود ولی از وقتی یکم سرش شلوغ شده ، خیلی بهم ریخته .
منظورتون رو از هاپولی دومین نفهمدیم . چجوریه ؟
اگه الان من بخوام هاستمو عوض کنم ، میتونم تمام مطالبی رو که در سایت دارم ( خیلی زیاده ) انتقال بدم یا نه ؟
بله...شما میتونید کل سایتتون رو منتقل کنید ، تمام اطلاعات و غیره... اگه تمایل دارید با جناب آقای رادمهر مکاتبه کنید.
این دامین که روی یک هایت ست شده رو چطور میشه هاپولی کرد؟
یعنی مگه کنترل پنل نداره؟ مگه نمی شه از اونجا تعیین کرد که روی چه هاستی و چه ip کار بکنه؟
اگه اینطوری باشه که خیلی بده
بله....اگر شما دسترسی به پنل مدیریتی دامین نداشته باشید هر اتفاقی امکان داره سر دامین بیاد!
هاست منم از پرشين وبه ولي نميدونم چرا اينطوري شده! چرا ميگين بايد هاستو تغيير داد مگه مشكل پرشين وب چيه؟
من نگفتم بد هست یا خوب...
ولی بهتره شما قبل از استفاده از خدمات هر شرکتی از سوابق و امار قبلیش مطلع باشید و کمی جستجو و پرس و جو کنید...
البته من يه سايت ديگه از پرشين وب دارم كه با html ساختمش ولي الان درست كار ميكنه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر سایت های html خوب باشند و فقط سایت های php مشکل داشته باشند ، ایراد باید از سرور Php باشه.
شاید دارن php server رو بروزرسانی می کنن.
farhad
08-03-2007, 09:20 PM
اگر سایت های html خوب باشند و فقط سایت های php مشکل داشته باشند ، ایراد باید از سرور Php باشه.
شاید دارن php server رو بروزرسانی می کنن.
مشکل از کلاس Cache Lite در php هست...
بروز رسانی php که 6-7 ساعت طول نمیکشه سعید جان !!!
amirdorna2
08-03-2007, 09:25 PM
این فقط کنم یه مشکل روی یکسری از سرورهاش باشه . من الان 4-5 سایت مامبویی دیگه دارم از همین شرکت دارم اونا کار می کنن . نمی دونم چی بگم
نمی دونم ولی خوب من هم توصیه می کنم اگر دامینتون بازدید کننده خوبی داره (بیشتر از 50 تا در روز) همیشه مراقب باشین
منظورم هر سروری هست که باهاش آشنایی ندارید (آشنایی یعنی این که مدیران رو بشناسید و قبلا حسن اعتمادشون رو دیده باشید)
به هر حال احتیاط شرط عقله
baydokht.ir
08-03-2007, 10:01 PM
نمی دونم ولی خوب من هم توصیه می کنم اگر دامینتون بازدید کننده خوبی داره (بیشتر از 50 تا در روز) همیشه مراقب باشین
منظورم هر سروری هست که باهاش آشنایی ندارید (آشنایی یعنی این که مدیران رو بشناسید و قبلا حسن اعتمادشون رو دیده باشید)
به هر حال احتیاط شرط عقله
ما هم صد درصد موافقیم.
احتیاط شرط عقل است. البته خصوصا در مورد ما که مارگزیده هستیم و ...
همه حرف ها رو همه جا نمیشه بیان کرد.
amirdorna2
08-04-2007, 09:19 AM
من با مدیر هاست تماس گرفتم گفت چون وژن php رو از 502 به 532 ارتقا دادن این مشکل پیش اومده و باید توی کدهایی که تو ارور مشخص شده تغییر ایجاد کنیم میشه لطفا" کمک کنید که چکار باید بکنم .
ارروری که میده اینه :
صفحه اصلي-جدیدترین خبرها
Warning: Cache_Lite::include_once(PEAR.php) [function.Cache-Lite-include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/irbarir/public_html/includes/Cache/Lite.php on line 470
Warning: Cache_Lite::include_once() [function.include]: Failed opening 'PEAR.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home2/irbarir/public_html/includes/Cache/Lite.php on line 470
Fatal error: Class 'PEAR' not found in /home2/irbarir/public_html/includes/Cache/Lite.php on line 471
لطفا" کمک کنید
farhad
08-04-2007, 09:26 AM
من با مدیر هاست تماس گرفتم گفت چون وژن php رو از 502 به 532 ارتقا دادن این مشکل پیش اومده و باید توی کدهایی که تو ارور مشخص شده تغییر ایجاد کنیم میشه لطفا" کمک کنید که چکار باید بکنم .
ببخشید ها.... اگه اینطوری باشه هر بار که مسئولان سرور میخوان روی سرور پینگ پونگ نصب کنن یا باهاش برن مریخ ، شما بشینین کدهای استاندار مامبو رو عوض کنید !
مشکل از سرور هست نه کدهای مامبو ! شما باید ازشون بخواین که مشکلتون رو حل کنن ،نه اینکه اونا بگن شما اینکار رو بکنید.
فرضاً : شاید تغییر در این کدها شاید برای شما هزینه آور هم باشه ، ایا اونها این هزینه رو متقبل میشن ؟
کمی تامل هم خوبه !
alvandi
08-04-2007, 10:04 AM
من با پشتيباني تماس گرفتم گفت كه با يه تغيير كوچولو توي كدها مشكل درست ميشه. لطفا اگه امكانش هست اين كارو انجام بدين چون من سايتم پوليه و از ديشب تا حالا هزار تا شاكي پيدا كردم!
amirdorna2
08-04-2007, 10:44 AM
ینی الان هیچ کاری نمیشه کرد . تغییر در اون کدها ایا مامبو رو به هم می ریزه ؟
farhang
08-04-2007, 10:49 AM
درود بر شما
سرور شما ( پرشین وب ) نیست ؟
چون من هم از دیشب با همین مشکل مواجه شدم .
amirdorna2
08-04-2007, 10:53 AM
چرا دوست عزیز ، ظاهرا" همگی باید به فکر تغییر هاستینگ باشیم . اگه تاپیک رو کامل بخونی ، چندتا دیگه از دوستان پرشین وبی هستند توش . من الان به پرشین وب زنگ زدم ، پشتیبانی کسی نبود ، شما هم یه ایمیل بفرست شاید اثر کنه .
دوستان مامبویی هم اگه می تونن فعلا" یه راه حل موقتی بدن که مشکل ما ها حل شه و سایت فعلا" باز بشه تا سایتها رو منتقل کنیم به مامبو سرو
amirdorna2
08-04-2007, 10:56 AM
این اررور مربوط به این کدها می شه :
include_once('PEAR.php');
PEAR::raiseError($msg, $code, $this->_pearErrorMode);
}
میشه تو اینها تغییری داد
farhad
08-04-2007, 11:03 AM
چرا دوست عزیز ، ظاهرا" همگی باید به فکر تغییر هاستینگ باشیم . اگه تاپیک رو کامل بخونی ، چندتا دیگه از دوستان پرشین وبی هستند توش . من الان به پرشین وب زنگ زدم ، پشتیبانی کسی نبود ، شما هم یه ایمیل بفرست شاید اثر کنه .
دوستان مامبویی هم اگه می تونن فعلا" یه راه حل موقتی بدن که مشکل ما ها حل شه و سایت فعلا" باز بشه تا سایتها رو منتقل کنیم به مامبو سرو
دوست عزیز
من به شما گفتم که مشکل از مامبو نیست و اونها برای راحتی کار خودشون میگن که مشکل از کدهای مامبو هست و باید شما تغییرات بدید !
یک میزبان حرفه ای وب باید تمام جوانب یک تغییر کوچک روی سرورش رو بسنج ـه و راحتی تمام کاربراهاش رو در نظر بگیره ، نه اینکه برای راحتی خودش هرکاری دوست داره بکنه و مشکلات رو گردن اسکریپت ها و کدهای سایت های کاربرهاش بندازه !
خیلی از کاربران مامبو با میزبانشون همین مشکلات رو دارن ،چون بعضی از میزبان های عزیز توانایی ست کردن وب سرور رو برای مامبو ندارن.
من با پشتيباني تماس گرفتم گفت كه با يه تغيير كوچولو توي كدها مشكل درست ميشه. لطفا اگه امكانش هست اين كارو انجام بدين چون من سايتم پوليه و از ديشب تا حالا هزار تا شاكي پيدا كردم!
شما اگر این همه به امنیت و سرپا بودن سایتتون حساس هستید چرا یک میزبان خوب رو انتخاب نکردید ؟
نمیخوام تبلیغ کنم ولی میزبانی مامبوسرور که متعلق به تیم مامبولرن هست بطور کامل برای مامبو تنظیم شده و امنیت و سرعت سرور رو هم که دارین میبینید.
برای کسب اطلاعات بیشتر از سرور هم میتونید به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مراجعه کنید.
*** انتقال کامل محتوای سایت هایی که میخوان به روی مامبوسرور منتقل بشن هم انجام میگیره !
amirdorna2
08-04-2007, 11:07 AM
آخه والا ، من از 3 سال پیش با اینا کار می کردم و معمولا" یکسری سایتهای معمولی داشتم که خیلی هم روش حساس نبودم و هر روز چکش نمی کردم . شاید هم اون موقع خوب بودن الان به هم ریختن . نمی دونم . من تاآخر این هفته منتقل می کنم به مامبوسرو ولی الان خیلی مشکل برام پیش می یاد .
amirdorna2
08-04-2007, 11:26 AM
الان دو نفر تو سایت من ثبت نام کردند . چطوریه ؟
ایمیل ثبت نامشون برام اومد
alvandi
08-04-2007, 11:28 AM
وقتي قيمتاتونو ديدم از سرم دود بلند شد. فكر كنم در اين اروري كه مياد يه چيزايي رو توضيح داده، مثلا ميگه در خط 470 فلان تغييرو بدين. فكر كنم بشه با دستكاري كردن درستش كرد. خواهشا راهنمايي كنين :(
farhad
08-04-2007, 11:32 AM
وقتي قيمتاتونو ديدم از سرم دود بلند شد. فكر كنم در اين اروري كه مياد يه چيزايي رو توضيح داده، مثلا ميگه در خط 470 فلان تغييرو بدين. فكر كنم بشه با دستكاري كردن درستش كرد. خواهشا راهنمايي كنين :(
هیچ ارزونی بی دلیل و هچی گرونی بی حکمت نیست !
شما پشتیبانی ، امنیت و سرعت واقعی رو میخواین یا...
هرطور راحتین !
در ضمن باز هم میگم مشکل از مامبو و کدهاش نیست... فقط یوزرهایی که روی پرشین وب هستن تا حالا این مشکل رو داشتن.
baydokht.ir
08-04-2007, 11:52 AM
آخه والا ، من از 3 سال پیش با اینا کار می کردم و معمولا" یکسری سایتهای معمولی داشتم که خیلی هم روش حساس نبودم و هر روز چکش نمی کردم . شاید هم اون موقع خوب بودن الان به هم ریختن . نمی دونم . من تاآخر این هفته منتقل می کنم به مامبوسرو ولی الان خیلی مشکل برام پیش می یاد .
احتمالا تا حالا به خاطر اون معمولی بوده.
وب سروری که حقوق مشتری هاش رو فراموش کنه و با هر سفارش و یا چیزهای نگفته دیگری اعتبارش رو بفروشه ، به درد نتمی خوره. منظورم مورد خاصی نیست. خیلی از سرورهای نامعتبر با ممکنه با یک پیشنهاد خوب برای دامین وسوسه بشن. ضمنا منظور من تبلیغ برای سرور مامبو نیست. کما این که اصلا عضو تیم هم نیستم.
منطورم اینه که به هر جایی که می خواهید سایتتون رو منتقل کنید، از اعتبار و سابقه کاریش و از همه مهمتر امانت داریش اطلاع داشته باشید و مدیرانش رو بشناسید.
از ما گفتن بود. - چو میبینی که نا بینا به چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است
اینجا رو هم بخونید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به تاریخ اولین پستش هم نگاه کنید. ببینید مال کی هست. چون فکر نکنید از این صحبت ها منظور دیگه یی دارم.
در پایان باید گفت: صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
alvandi
08-04-2007, 01:04 PM
اين ورژن جديد مامبو با اين ورژن php سازگار هست؟ اگر هست چه شكلي ميشه ورژن مامبو رو ارتقا داد؟
amirdorna2
08-04-2007, 01:07 PM
ما که درخواست تغییر dns دادیم . به ریسکاش نمی ارزه
farhad
08-04-2007, 01:14 PM
اين ورژن جديد مامبو با اين ورژن php سازگار هست؟ اگر هست چه شكلي ميشه ورژن مامبو رو ارتقا داد؟
ورژن جدید مشکلی نداره ، تنظیمات وب سرور شما مشکل داره !
ما که درخواست تغییر dns دادیم . به ریسکاش نمی ارزه
;)
trueend5
08-04-2007, 02:14 PM
خب اصولا مرسومه وقتی تو برنامه ها از کلاسهای آماده PEAR استفاده میکنن فایلهای مورد نیاز رو هم در کنار اپلیکیشن ارایه میدن! موقع استفاده از PEAR پی اچ پی اول دنبال اون کلاس مورد نظر تو مسیر نعیین شده میگرده و اگه اون رو پیدا نکرد تو مسیرهای پیش فرض سرور دنبال پکیج از پیش نصب شده PEAR میگرده! و اگه اونجا هم پیدا نکرد ارور رو بر میگردونه! خوب فکر میکنم بهترین پشتیبانی بچه های مامبولرن الان این باشه که یه توضیح بدن که آیا این کلاس در کنار مامبو ارایه میشه یا نه و اگه نمیشه شما میتونید شخصا اون رو دانلود کنید و با یه سری تغییرات جزیی توی کد اون رو دستی فراخونی کنید!
alvandi
08-04-2007, 02:41 PM
بالاخره يكي به داد ما رسيد! ميشه بپرسم از كجا بايد دانلود كنم
trueend5
08-04-2007, 03:43 PM
تو فایل
includes/Cache/Lite.php
خط 470 رو به خط زیر تغییر بده!
include_once('./../PEAR/PEAR.php');
اگه درست شد که هیچ اگه درست نشد ارور رو بزار تا بیشتر توضیح بدم!
ولی مهم اینه که حتی اگه این بخش مشکلش حل شه چون تابع raiseError فراخونی شده احتمالا اشکالی جای دیگه رخ داده که این تابع فراخونی شده که اون اشکال هم باید مرتفع بشه!
بهر حال فعلا این کار رو بکن و نتیجه رو به ما هم بگو!
amirdorna2
08-04-2007, 04:07 PM
نخیر . مثل اینکه این قصه سر دراز داره .
الان دوتا دیگه از سایتهای من صفحه اصلیشون باز می شه ولی قسمت مدیریت رو که می زنیم این اررور رو می ده
Warning: session_start() [function.session-start]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 3469 is not allowed to access /var/tmp/ owned by uid 0 in /home2/iranprog/public_html/index.php on line 142
Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /home2/iranprog/public_html/index.php on line 142
این از چیه ؟
alvandi
08-04-2007, 04:19 PM
فعلا كه من هر چي تلاش مي كنم نميتونم وارد سي پنل بشم. البته 3 ساعت پيش كار ميكرد. احتمالا تا شب درست شه. اون موقع اين كارايي كه گفتي انجام مي دم.
iransbs
08-04-2007, 06:22 PM
دوستانی که به مشکل بر خوردن نام کاربری و کلمه عبور مدیریت و مامبو نصب شده را برای من به صورت پیغام خصوصی ارسال کنند تا بررسی شود
موفق و پیروز باشید
یا علی
نخیر . مثل اینکه این قصه سر دراز داره .
الان دوتا دیگه از سایتهای من صفحه اصلیشون باز می شه ولی قسمت مدیریت رو که می زنیم این اررور رو می ده
Warning: session_start() [function.session-start]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 3469 is not allowed to access /var/tmp/ owned by uid 0 in /home2/iranprog/public_html/index.php on line 142
Fatal error: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Failed to initialize storage module: files (path: ) in /home2/iranprog/public_html/index.php on line 142
این از چیه ؟
SAFE MODE روی سرور شما روشن هست .
alvandi
08-05-2007, 01:27 PM
آقاي سيادتي بررسي كردين؟ نتيجش چي شد؟
alvandi
08-06-2007, 08:24 PM
چرا قبل از اين قضيه با پارس آنلاين ميتونستم وارد شم اما الان ارور dns ميده؟
sorry4uboth
08-06-2007, 08:34 PM
کجا؟
مشکل شما چیه الان؟
لینک سایتتون رو لطف کنید
alvandi
08-06-2007, 08:44 PM
البته مشكلمو تو خمين تايپيك تو ضيح دادم ولي بازم ميگم
سرور ميزباني سايتم پي اچ پي رو ارتقا داده و از اون زمان تا حالا وقتي مي خوام وارد سايت شم اين ارورو ميده: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
وقتي به پشتيباني زنگ زدم گفت كه با يه تغيير كوچيك تو كدنويسي مشكل حل ميشه. آقاي سيادتي گفت كه مشكلو حل ميكنه ولي چون ظاهرا ايشون با پارس آنلاين كانكت ميشه، و چون پارس آنلاين ارور dns ميده( البته بقيه شركتها اينجوري نيستند) به همين دليل الان يه هفتست كه سايتم در اغما به سر ميبره. خواهشا بگيد كه بايد چيكار كنم؟
sorry4uboth
08-06-2007, 08:59 PM
سایتتون برای من هم لود نمیشه!
شما DNS رو عوض کردید!؟ الان از چه استفاده میکنید و چه مدته تغییر دادید!؟
abtin
08-06-2007, 09:09 PM
ولي من سايتتون رو درست و بدون هيچ اروري نه در سايت و نه در مديريت الان مي بينم !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
alvandi
08-06-2007, 09:13 PM
الان كه رفتم تو سايتم ديدم كه اومد.فكر كنم كه بالاخره مشكل حل شد. فقط تنها چيزي كه باقي مونده اينه كه هيچ كس از پارس آنلاين نميتونه وارد شه ولي من الان از آزادنت دارم ميرم.
firoozmandan
08-07-2007, 05:19 AM
این مشکل بعد از چند روز حل میشه .. نگران این موضوع نباشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.