ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب joomlajax

hamid693
08-04-2007, 01:40 PM
سلام.
من میخوام مامبوت joomlajax رو روی جوملا نصب کنم.ولی موقع نصب با اخطار زیر مواجه میشم:

warning: copy()[functino.copy] Safe mode restriction in effect. The script whose uid is 10214 is not allowed to access /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> owned by uid 48 ni / var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 360

Warning: copy(/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)[function.copy] :failed to open stream.No such file or directory in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 360/

البته روی سرور لوکال درست نصب میشه ولی روی هاست این پیغام ها رو میده.
توی configuration جوملا هم همه CHMOD ها رو روی 777 تنظیم کردم ولی بازهم همین پیغام رو میده.
به نظر شما مشکل کجاست؟

farhad
08-04-2007, 01:53 PM
با سلام
ورودتون رو به انجمن های مامبولرن تبریک میگم:

ممنون میشم در ابتدا اول قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه کنید و سری هم به بخش آموزش های سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بزنید.
در ضمن خیلی از سوالات کاربران در مورد مامبو قبلا پرسیده شده و جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در انجمن راه سریع تری برای رسیدن به جواب سوالاتتون هست.

من میخوام مامبوت joomlajax رو روی جوملا نصب کنم.ولی ...

قابل توجه شما دوست من :

قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ، قانون شماره 16 :

16 ) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!! لطفا سوالهایی که به مامبو مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد