توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خبرنامه پیشرفته هماهنگ با مامبو 4.6.2 فارسی
soooot
08-04-2007, 09:27 PM
سلام :)
من یه خبرنامه پیشرفته هماهنگ با مامبو 4.6.2 فارسی میخوام ::)
ممنون میشم راهنمائیم کنید :-*
farhad
08-04-2007, 09:51 PM
در سایت mambo-extensions.com جستجو کنید ! انواع مختلف خبرنامه + اطلاع از سازگاری با 4.6.2
در ضمن فارسی شده موجود نیست ، اگر بود روی سایت برای دانلود قرار داده شده بود.
انشالله در برنامه تیم هست که کامپوننت قوی رو برای اینکار فارسی کنن و یا از پایه بنویسن.
اگر کاری صورت بگیره در انجمن اطلاع رسانی میشه.
soooot
08-05-2007, 03:50 PM
در سایت mambo-extensions.com جستجو کنید ! انواع مختلف خبرنامه + اطلاع از سازگاری با 4.6.2
در ضمن فارسی شده موجود نیست ، اگر بود روی سایت برای دانلود قرار داده شده بود.
انشالله در برنامه تیم هست که کامپوننت قوی رو برای اینکار فارسی کنن و یا از پایه بنویسن.
اگر کاری صورت بگیره در انجمن اطلاع رسانی میشه.
توی این سایتی که معرفی کردید و هزار تا سایت دیگه هم رفتم ولی متاسفانه تعداد کامپوننت های خبرنامه خیلی کمه و هیچ کدومشون هم با مامبو 4.6.2 سازگار نیست :'(
اینجا هم پست دادم تا شما ها که وارد ترید یه کامپوننت بهم معرفی کنید و الا فکر نمیکنم سایتی مونده باشه که خودم نگشته باشمش ! :-\
radmehr
08-05-2007, 03:58 PM
خب حالا شما یه کار کن
شما که همه رو گشتی ببین کلا بهترین کامپوننت برای خبرنامه چیه
مامبو و جوملاش فرقی نداره
بعد به ما بگو ببینیم اگر وقت زیادی نمیگیره با مامبو سازگارش کنیم و تو سایت بزاریم
soooot
08-05-2007, 08:47 PM
خب حالا شما یه کار کن
شما که همه رو گشتی ببین کلا بهترین کامپوننت برای خبرنامه چیه
مامبو و جوملاش فرقی نداره
بعد به ما بگو ببینیم اگر وقت زیادی نمیگیره با مامبو سازگارش کنیم و تو سایت بزاریم
چشم ، البته شما وارد ترید و گشتن شما با گشتن ما زمین تا آسمون فرق میکنه منم تا الان فقط تو سایتهای ارائه اکستنشن برای مامبو میگشتم ولی حالا که میگید فرقی نمیکنه توی جوملا هم میگردم و نتایجش رو میذارم اینجا ، انشالله که وقت زیادی نگیره و بالاخره مامبو کارها بتونن از یه خبرنامه حرفه ای روی مامبو 4.6.2 فارسی استفاده کنن ::)
ولی مشکوک میزنید هاااااااااا ، جدیدا چه مهربون شدید ! ;)
farhad
08-05-2007, 09:48 PM
ولی مشکوک میزنید هاااااااااا ، جدیدا چه مهربون شدید !
بیا و خوبی کن ! ;)
خب بده که داریم از سلایق شما هم استفاده میکنیم ! و به نظرتون احترام میزاریم... :)
منتظر خبر از شما هستیم.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.