توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش لیست چند مجموعه در یک منو
mohammad
08-05-2007, 07:01 AM
صبح همگی بخیر
منوهای سایتم این طور می باشد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من میخوام که در قسمت مسیر (patway) همه مسیرها بیاید و بتونم بخش و مجموعه سایتمو در مین بادی به صورت لیست بخش یا مجموعه نمایش دهد.
در واقع این طور بگم که می خوام چند تا بخش را بدم به یک منو و در قسمت مسیر (pat way) هم آدرسش بیاید و لینک بخوره و لیست بخش ها رو در مین بادی بیاورد.
radmehr
08-05-2007, 07:09 AM
pathway بر اساس بخش ها و مجموعه ها و مطالب کار میکنه نه ساختار منوها
mohammad
08-05-2007, 07:21 AM
جناب رادمهر
ممنون از پاسخ شما.
می خواستم یک لطفی کنید و بگویید طبق تصویر ارسالی و طبق فرمایشات جنابعالی من چطور می توانم این کار را انجام دهم.
وقتی منوی اول را در path way می زنم، لیست آن یعنی زیر منوی اول و زیر منوی دوم و زیر منوی سوم در مین بادی نمایش داده شود. و وقتی زیر منوی اول را در path way می زنم لیست آن یعنی منو 1 و منو 2 و منو 3 و منو4 و من5 نمایش داده شود. و وقتی منو 1 را در path way می زنم مطالب آن یعنی مطلب 1 و ... در مین بادی نمایش داده شود.
ممنون می شم از راهنمایی و لطف شما.
abtin
08-05-2007, 08:35 AM
شما منو هاتون رو از نوع بلاگ مجوعه مطالب يا بلاگ بخش مطالب بسازيد . با اين كار با كليك روي هر منو بلاگي از مطالب همه ي زير منو ها به نمايش در مي آيد.
mohammad
08-05-2007, 09:05 AM
جناب آبتین.
خسته نباشید.
ما از بلاگ مجموعه یا بخش نمی خواهیم استفاده کنیم.
ما میخواهیم لیستی از عناوین نمایش داده شود.
ممنون می شوم راهنمایی فرمایید.
منتظرم.
abtin
08-05-2007, 09:34 AM
پس نوع منو رو "جدول - بخش مطالب" انتخاب كنيد . فكر كنم درست شه.
mohammad
08-05-2007, 09:39 AM
آبتین جان.
درست زدی به هدف.
ما همین "جدول - بخش مطالب" رو می خواهیم.
تو کجاست.
(در گروه بندی منوها "جدول - مجموعه مطالب" و ... هستش، و "جدول - بخش مطالب" وجود نداره.)
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
منتظرم.
abtin
08-05-2007, 10:23 AM
بايد باشه !
شما از چه نسخه اي از مامبو استفاده مي كنيد ؟
mohammad
08-05-2007, 11:06 AM
جناب آبتین.
از 461 استفاده می کنم.
اما "جدول - بخش مطالب" آن کار "لیست - بخش مطالب" رو می کنه و یک بخش فقط می شود انتخاب کرد.
یعنی من می خوام این " جدول - بخش مطالب" چند تا بخش رو انتخاب کنه و به یک منو بده ، تا با زدم اون منو، لیست عناوین بخش های داده شده رو بیاره.
ممنون.
abtin
08-05-2007, 02:17 PM
اين موردي كه شما مي خواين به صورت پيشفرض وجود نداره . ولي اگه منو تون رو بلاگ - بخش محتوا بسازين ( با گرفتن ctrl ميشه چند بخش رو انتخاب كرد ) اين كار رو مي كنه منتها به صورت بلاگي نه جدولي .
براي اون موردي كه شما مي خواين بايد در كد ها تغيير بدين . اگه خودتون بلدين انجام بدين وگرنه بدين يكي براتون انجام بده .
mohammad
08-05-2007, 03:20 PM
ممنون آبتین جان.
همین طوری هست که شما می فرمایید.
متشکرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.