ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه در قسمت منوی اصلی ، صفجه اصلی رو پاک کنی برای رفع مش

12navidb2
08-05-2007, 05:11 PM
آقا ما اشتباهی لینک صفجه اصلی رو از قسمت منوها پاک کردیم . بعدش رفتیم و از سطل آشغال اون رو برگردوندیم سرجاش . اما نمی دونم چرا از اون موقع صفحه اول سایت ما هی پیغام خطا می ده !! من اگه می دونستم پاک کردن یه لینک این همه دردسر داره هرگز حتی فکر انجام این کار رو هم به ذهنم راه نمی دادم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم سایته که اگه می شه برین و ببینین مشکل از چیه !!
یه مشکل دیگه اینه که وقتی صفخه اصلی از منوی اصلی رو کلیک می کنم یه صفحه سفید باز می شه در حالی که وقتی رو لینک صفحه اصلی از منوی بالا کلیک می کنم درست به همون صفحه واقعا اصلی هدایت می شم. حالا خوشحال می شم شما دوستان بگین مشکل از چیه . :)

abtin
08-05-2007, 05:23 PM
سلام

شما يك منوي جديد بسازيد . اون رو از نوع كامپوننت بزاريد و سپس از قسمت انتخاب كامپوننت &quot; صفحه اول &quot; را انتخاب كنيد . منو رو ذخيره كنيد و چينش اون رو به 1 تغيير بديد ( يعني بيارينش اول لييست )

موفق باشيد .

farhad
08-05-2007, 06:52 PM
شما منوی اصلی رو در به اولین موقعیت در منو ها منتقل کنید ( یعنی بالاترین درجه رو داشته باشه که 1 هست ) مشللتون حل میشه.