PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای تغییر قالب و کمک برای راه اندازی سایت مذ

mostafayi
08-05-2007, 06:18 PM
با سلام خدمت همه دوستان و عیزان زحمتکش مامبو لرن
اقا من چند تا سوال و راهنمایی میخواستم

1 - من دارم یک سایت مذهبی در مورد در مورد امام زمان، مبارزه با بهائیت ، و بحث قائمیت و ... میسازم دنبال یک قالب مذهبی بودم که پیدا نکردم میخواستم بدونم بچه ها کسی قالب مذهبی سراغی نداره و یا برام درست نمیکنه البته فی سبیل الله چون این سایت و این کاری که ما میکینم هیچ نفع مادی نداره هر چی داشته باشه معنوی

2-و اگه دوستان قالب نداشتن میشه یه قالب معرفی کنین که فول باشه یعنی وسط صفحه نباشه و کل صفحه رو بگیره و بگین چه طور میتونم توش تغییرات بدم از جمله تغییر بک گراند و هدر و.... البته من قالب داستانک 8 رو فعلا نصب کردم که فول هسشه فقط بگین چه جوری تغییرات بدم مخصوصا هدر رو

3- تو این قالب داستانک منوی اصلی سمت چپ هسشه چه جوری میتونم این ماژول رو به سمت راست بیارم (منوی اصلی یه جور ماژوله دیگه نه؟)

4- من سوال نظر سنجی رو از قسمت مدیریت پاک کردم الان حذف شده ولی خود کلمه" نظرسنجی" توی سایت هسته اینو چه جوری میتونم بردارم اخبار هم همنین طور هستش فقط اسمش هست اینو مثل نظر سنجی چه کارش باید بکنم

5- ببنید عضویت هم یک ماژول هستش یا نه؟؟؟ و به عنوام مثال ما بخواهیم سایتی بزنیم که عضویت نداشته باشه باید چه کار کنیم

6- اگه میشه این ماژول هایی که به طور پیشفرض در مامبو نصب هستن رو بیشتر معرفی کنین منظورم اینه بگین هر کدوم چه کار میکنن

ممنون میشم اگه به اینها کامل پاسخ بدید ثواب داره اگه کمک کنید بتون این سایت رو هر چه زیباتر و بهتر بالا بیارم

با تشکر کوچیک همه ی شما عزیزان مامبو لرن

farhad
08-05-2007, 06:50 PM
سلام

1- انشالله که موفق باشید ، در مورد قالب هم بهتره خودتون روی قالب های رایگان کمی کار کنید تا به نتیجه ـی دلخواهتون برسید.

2- فایل هدر یک فایل jpg و یا png ، gif هست که شما باید دقیقا همون سایز یک هدر در برنامه ای مثل فتوشاپ تهیه کنید و جایگزین اون کنید.

3-از قسمت ماژول ها ، به تنظیمات ماژول صفحه اصلی برید و موقعیت اون رو طبق موقعیت های قرار داده شده در سایتتون تغییر بدید.

4- از قسمت ماژول ها ، اون ها رو عم انتشار کنید.

5-از تنظیمات اصلی سایت اقدام به این کار کنید. وارد تنظیمات که شدید متوجه میشید ! ( برای برداشتن موقعیت ماژول هم طبق جواب سوال 4 عمل کنید )

6- تمامی ماژول ها مشخصه که چکار میکنن و اکثرا هم در قسمت تنظیماتشون توضیح مختصری نوشته شده ، شما بهتره با مامبو برای مدتی روی لوکال کار کنید و سپس اقدام به راه اندازی سایت کنید.