توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در حذف کردن کامپوننت تبلیغات پیشرفته !
Shahryar_NEO
08-06-2007, 07:29 PM
سلام دوستان عزیز در زمانی که میخوام این ماژول را دوباره نصب کنم بعد از پاک کردن این ارور ظاهر میشه در حالی که در Cpanel همچین فایلی وجود نداره ! :
Fatal: Installer error with /home/shahrsak/public_html/media/install_46b77515ad010/mod_artbanners/mod_artbanners.xml: module already installed
اگه میشه کمک کنید چون باید یک دور دیگه نصبش کنم...
ممنون
شهریار ;)
abtin
08-06-2007, 08:05 PM
فايل ها رو از فولدر modules پاك كنيد . توي ديتابيس هم جدول هاي اين ماژول رو پاك كنيد و دوباره اقدام به نصب كنيد .
Shahryar_NEO
08-07-2007, 09:33 AM
جدولی در دیتابیس با نام : Mos_artbanner نیست !
پاک کردم بازم همون ارور را میده...
موفق باشید
شهریار ;)
abtin
08-07-2007, 09:53 AM
از فولدر administrator\modules هم ببينين اگه هست پاكش كنيد و 2 باره امتحان كنيد.
اگه نشد يوزر و پسورد مامبو و كنترل پنل هاست را به صورت خصوصي بفرستين بررسي مي كنم.
Shahryar_NEO
08-07-2007, 11:25 AM
از فولدر administrator\modules هم ببينين اگه هست پاكش كنيد و 2 باره امتحان كنيد.
اگه نشد يوزر و پسورد مامبو و كنترل پنل هاست را به صورت خصوصي بفرستين بررسي مي كنم.
فرستادم...
abtin
08-07-2007, 11:37 AM
مشكل حل شد .
خيلي راحت از مديريت مامبو >> ماژول ها >> ماژول هاي بخش كاربري .. ماژول را انتخاب كردم و حذف كردم !
دوباره هم براتون نصب كردم ;)
لطفا يوزر و پسورد هاي ارسالي رو تغيير بديد .
Shahryar_NEO
08-07-2007, 11:58 AM
مشكل حل شد .
خيلي راحت از مديريت مامبو >> ماژول ها >> ماژول هاي بخش كاربري .. ماژول را انتخاب كردم و حذف كردم !
موفق باشید
شهریار :-*
Shahryar_NEO
08-07-2007, 01:00 PM
مشكل حل شد .
آبتین جان مطمئنید کامل نصب کردید ؟ چون الان به بخش کامپوننت ها میرم نصب نیست ...
یک چک بکنید اگه میشه ...
موفق باشید
شهریار ;)
abtin
08-07-2007, 01:16 PM
من ماژول رو نصب كردم .. كامپوننت رو ديگه خودتون نصب كنيد :دي !
اول پرميشن هاتون رو 777 يعني قابل ويرايش كنيد بعد نصب كنيد.
Shahryar_NEO
08-07-2007, 01:40 PM
من ماژول رو نصب كردم .. كامپوننت رو ديگه خودتون نصب كنيد :دي !
اول پرميشن هاتون رو 777 يعني قابل ويرايش كنيد بعد نصب كنيد.
عزیز من توی آپلود کامپوننت مشکل دارم و ارور هم همونی هست که بتونم گفتم :) ( توی پست اول ! )
لطف کنید این کار را انجام بدید منم دارم یک کلوب بازی برای مامبو فارسی میکنم ( خبر خوش !)
موفق باشید
شهریار ;)
abtin
08-07-2007, 08:04 PM
احتمالا مشكل از غير قابل ويرايش بودن پرميشن ها بوده ! من قابل ويرايششون كردم و كامپوننت رو هم بدون هيچ مشكلي و كاملا معمولي نصب كردم ! براي نصب هر اضافاتي بايد پوشه ي مربوطش 777 يعني قابل ويرايش باشه !
تعويض يوزر و پسوردها يادتون نره !
موفق باشيد !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.