توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات ثبت نام کاربران در سایت
itgate.ir
04-14-2006, 02:08 PM
با سلام
سرور سایت من به مدت چند روز داون شده بود اطلاعاتش رو به یک هاست دیگه منتقل کردن به غیر از دیتا بیس هام الان مامبو درست کار می کنهبا اینکه فعلا دیتا بیس ندارم کاربران میتونن تو سایت عضو بشن و حتی عضویتشون رو هم فعال کنن . اما سوالی که برام پیش اومده اینه که :
اطلاعات اعضای سایت به کجا فرستاده و نگهداری میشن ؟.( یعنی اطلاعات کاربری سایت و رمز عبور اعضا)
خیلی ممنون
ahmadzadeh
04-14-2006, 03:44 PM
سلام
شما چطوری سایت را رو یک هاست دیگه منتقل کردید آیا dns دومین را تغییر دادید یا خیر
تو بخش دیتابیس سایت تغییراتی دادید یا خیر ؟
یا علی/خداحافظ
itgate.ir
04-14-2006, 04:35 PM
من چیزی رو درست نکردم سرورم داون شده بود
بخاطر اپدیت اما نتونستن درستش کنن مجبور شدن اطلاعات رو تو یک هارد دیگه بریزن
دیتا بیس هام رو هم هنوز برنگردوندن
من نمی دونم چه طور این کار رو انجام دادا ولی اگه براتون مهمه ازشون می پرسم
ahmadzadeh
04-15-2006, 04:30 PM
سلام
اگه این کار را مسئول سرور براتون کرده که زیاد کار بزرگی نیست
می شه فایل ها رو یک سرور باشند و دیتابیس رو یک سرور دیگه و در هاست شما آدرس آی پی سرور دیتابیس معرفی شود و به راحتی استفاده نمایید.
یا علی/خداحافظ
itgate.ir
04-16-2006, 07:24 AM
با سلام
الان دیتا بیسی که روی هارد قبلی بوده انتقال دادن اما نام کاربر دیتا بیس رو خودشون تغییر دادن اما هنوز هم کاربران سایت می تونن وارد بشن
ایا هنوز اطلاعات دیتا بیس رو از روی سرور قبلی می خونه ؟
برای اینکه اطلاعات رو از روی دیتا بیسی که کپی شده به هارد جدید هاست بخونه باید چه کار کنم ؟
اگه می شه کمک کنین
با تشکر
اسداللهی
firoozmandan
04-17-2006, 09:00 PM
سلام
باید فایل Configuration.php رو تغییر بدید و دیتابیس رو روی سرور جدید ست کنید . ( برای این کار از قسمت تنظیمات کلی هم میتونید اقدام کنید )
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.