توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل smf در ارتباط با دیتابیس
bayan
08-08-2007, 04:57 AM
سلام
من حدود 1 هفته ست که smf رو نصب کردم و تا الآن مشکلی نداشت اما از دیشب تا حالا وقتی آدرس سایت رو میزنم ( www . site.com/forum ) یه صفحه سفید میاد و فقط متن زیرو توش نوشته :
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
چکار میتونم بکنم؟ آیا رفع میشه؟
1- چکار کردید که اینطوری شده؟
2- تنظیمات پایگاه داده را در فایل Settings.php را کنترل نمایید که صحیح باشند
bayan
08-08-2007, 05:51 AM
والا توی نصب بسته ها مشکل داشتم یوزر و پس رو دادم به آقا محمد وایم مشکلشو رفع کرد که تا چند دقبقه بعدش جواب میداد یعنی من رفتم و یک بسته رو هم نصب کردم اما بعد یهو اینطوری شد.
فقط بعد از رفع مشکل بسته ها ، دسترسی تمام پوشه ها و فایلها در پوشه ی forum بصورت 777 در اومده. آیا علتش این نیست؟ مشکل نصب بسته ها این بود که واسه ارتباط با ftp مشکل داشت که آقا محمد گفتن باید آدرس smf رو میزدی public_html/forum.
در ضمن همین الآن تنظیمات db یعنی user و pass و نام دیتابیس رو توی settings.php کنترل کردم درست بود.
آقا مشکل حل شد.
من حواسم نبود دیشب که یوزر و پس cp رو به آقا محمد دادم بعدش عوض کردم در نتیجه پس دیتابیس هم عوض میشه که من نمیدونستم و فکر میکردم همون قبلیه اما الآن امتحانی توی settings.php این جدید رو گذاشتم درست شد.
ببخشید مشکل سهل انگاری و جهل خودم بود...
ممنون
یا علی
راستی این که تمام فایلها و پوشه ها 777 هستن اشکال نداره؟ لازم نیست بعضیاشو 755 و 644 کنم؟
** 3 پست شما یکی شد
firoozmandan
08-08-2007, 06:12 AM
سلام
بهتره فولدر ها رو به 755 و فایلها رو به 644 تغییر بدید ... و اگر خواستید mod جدیدی نصب کنید دوباره writable کنید ...
یا علی
sorry4uboth
08-08-2007, 06:24 AM
برای تغییر پرمیشن ها به قسمت بسته ها ===> تنظیمات ===> فایلهای کمی را قابل نوشتن کن رو بزنید همه فایلها سریعا درست میشن ;)
niazpedia
08-02-2009, 10:53 AM
سلام ببخشید من وقتی سایتم رو به یه سرور دیگه منتقل کردم چنین مشکلی پیش اومده فایل settings.php کاملا صحیحه
اینجا گفتید پسورد cp که عوض میشه پسورد db هم عوض میشه؟؟
یعنی الان یوزر پسورد cp من که با هاست قبلیم فرق کرده باید تغییر دیگه ای هم تو settings.php یا جای دیگه ای بدم؟؟
firoozmandan
08-02-2009, 11:12 AM
سلام
پسورد دیتابیس رو خود شما ست میکنید . میتونید دقیقا مثل قبل ست کنید و یا میتونید پسورد جدیدی ست کنید .
تمام مشخصات دیتابیس باید در فایل setting.php ست بشه
یا علی
niazpedia
08-02-2009, 11:23 AM
من چند بار تا حالا تنظیم کردم ولی فایده ای نداره خیلی وقته مشکل شده برام
میشه لطف کنید یه نگاهی بندازید؟
پسورد و یوزر هم براتون فرستادم
firoozmandan
08-02-2009, 11:43 AM
سلام
دیتابیسی که ایمپورت کردید فقط 17 تیبل دارد ! دیتابیس شما مشکل داره .
اگر بکاپ سالم دیتابیس رو در اختیار دارید مجددا Import کنید .
همچنین یوزرنیم دیتابیس شما به این صورت باید ست شود :
به عنوان مثال یوزرنیم Cpanel = mambolearn است
یوزرنیم دیتابیسی که میسازید : site است
در اس ام اف - مامبو - جوملا .... برای یوزرنیم شما باید عبارت mambolearn_site رو به عنوان یوزر وارد کنید
این موضوع برای نام دیتابیس هم صادق است .
چک کردم پسورد دیتابیس شما به هیچ عنوان secure نبود ! لطفا از پسوردهایی استفاده کنید که به راحتی قابل حدث زدن نباشد
یا علی
Mehdi Master
09-06-2009, 01:53 PM
آقا منم به همچین مشکلی بر خوردم اما نه مودی نصب کردم نه پسورد رو به کسی دادم
این پیغام رو گاهی اوقات میگیرم
مشکل کجاست؟
لطفا سوال خود را در موضوع جدید مطرح نمایید
موضوع قفل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.