توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننتی برای نشان دادن آب و هوا
ramin3281
04-15-2006, 01:58 PM
ایا وجود داره چنین کامپوننتی
ahmadzadeh
04-15-2006, 04:35 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی/خداحافظ
skh_med
04-15-2006, 06:58 PM
آقاي احمد زاده من تقريبا تمام اينا رو استفاده كردم . اما هيچكدوم درست كار نمي كنه . يا ايران رو نداره . يا شهراشو . شما اگه تجربه اي دارين ميشه در اختيار ما هم بزارين ؟
webpen
04-15-2006, 07:22 PM
من برات آپلود کردم از اینجا بگیرش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این هم اطلاعات مربوط به بعضی شهرهای ایران که من پیدا کردم. شما میتونید سرچ کنید و باقی رو پیدا کنید.
OIII,OIKB,OIFM,OIKK,OIMM,OISS,OITT,OIAW : Metar stations
Metar stations description : تهران,بندر عباس,اصفهان,کرمان,مشهد,شیرا ز,تبریز,اهواز
ramin3281
04-16-2006, 02:39 PM
راستش رو بخوایید من منظورتون رو نفهمیدم اگه ممکن است یه کم بیشتر توضییح دهید
webpen
04-16-2006, 08:21 PM
این یک ماژول هست. مراحل زیر رو انجام بده
1- برو در قسمت ماژول های سایت نصبش کن
2 - وارد ماژول بشو و در مقابل Metar stations و Metar stations description اینهایی که گذاشتم رو وارد کن. یعنی کپی پیست کن
به همین راحتی
behiadib
03-05-2007, 11:48 AM
چطوري مي شه Metar stations ساير شهرهاي ايران رو بدست آورد مثلا اروميه
من تو اينترنت سرچ كردن بغير از اين شهر ها چيزي پيدا نكردم. ???
hossein.shokrzadeh
03-05-2007, 12:08 PM
سلام
چیزی که گوگل به من گفت این بود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
جایی رو که میخوای رو انتخاب کن، به شهرت که رسیدی و آب و هوارو آورد
یه جا نوشته ob
روبروش رو نگاه کن، متوجه میشی چی به چیه
این مال تهرانه:
از خوب url هم میتونی بفهمی ;) این راحت تره!
یا علی
این هم اطلاعات مربوط به بعضی شهرهای ایران که من پیدا کردم. شما میتونید سرچ کنید و باقی رو پیدا کنید.
Metar stations description : تهران,بندر عباس,اصفهان,کرمان,مشهد,شیرا ز,تبریز,اهواز
webpen جان
آیا روی مامبو 4.6.1 هم تست کردید تا ببینید درسته؟
behiadib
03-05-2007, 05:16 PM
مرسي از راهنماييت.
درضمن اينو رو 4.6.1 نصب كردم عالي كار مي كنه.
اطلاعاتش هم كامله.
دارم فارسيش مي كنم.
مرسي از راهنماييت.
درضمن اينو رو 4.6.1 نصب كردم عالي كار مي كنه.
اطلاعاتش هم كامله.
دارم فارسيش مي كنم.
ممنون دوست عزیز
بعد از فارسی سازی لطف کنید این کامپوننت را برای تیم ارسال کنید تا با نام شما در سایت قرار گیرد
موفق باشید
solymani
05-02-2007, 06:59 AM
دوستان گرانقدر من
آیا ممکن هست من رو یک راهنمایی بکنین که کجای این ماژول مشخص شده اطلاعاتش رو از چه سایتی دریافت کنه؟
من می خوام از سایت یاهو یا مایکروسافت وضعیت هوا رو نشون بدم ولی نمی دونم باید چکار بکنم
ممنون از راهنماییتون
اینم یک نمونه آدرس:
firoozmandan
05-02-2007, 07:24 AM
سلام
این ماژول هست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که از سایت weather.com اطلاعات رو میگیره
این هم هست :
یا علی
solymani
05-02-2007, 07:43 AM
آقای فیروزمندان نمیدونم چی بگم فقط
تو این هفته معلم جاداره به شما و همه بر و بچه های گل مامبولرن این هفته رو تبریک بگم.
من همینجا به همه کسانی که این متن رو می خونن اعلام می کنم کار این بچه ها (بچه های مامبولرن) شغل نیست، الحق و انصاف عشقه. فقط عشق.
حق نگهدارتون
z-tazekar
09-18-2007, 06:44 AM
اين ماژول با 4.6.2 سازگار نيست. كاري مي شه كرد؟
firoozmandan
09-18-2007, 07:39 AM
علیک سلام ... !
چه اروری میده ؟
مشکلش دقیقا چیه ؟
یا علی
z-tazekar
09-18-2007, 07:44 AM
در قسمتي كه بايد ماژول رو نمايش بده اين ارور رو مي ده:
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIII_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIKB_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIFM_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIKK_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIMM_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OISS_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OITT_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIAW_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Warning: fopen(/home/iehtac/public_html//modules/MambWeather/OIII_metar_cache.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 210
Notice: Undefined property: weatherMetar::$properties in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 952
البته زيرش نمايش ميده شكل ها و دما و .. رو .
firoozmandan
09-18-2007, 07:51 AM
پرمیشن فولدر MambWeather و فایل OIMM_metar_cache.txt رو writable کنید مشکل حل میشه !
یا علی
z-tazekar
09-18-2007, 08:22 AM
انجام دادم. تقريبا درست شد. :D
فقط يه چيز كوچولو ميگه:
Notice: Undefined property: weatherMetar::$properties in /home/iehtac/public_html/modules/MambWeather/metar.class.php on line 952
sorry4uboth
09-18-2007, 09:09 AM
اگه یه مقدار php بلد باشید میتونید درستش کنید یا بدید کسی براتون درستش کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.