PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فرستادن مطلب با ایمیل.

izone
08-09-2007, 03:05 PM
درود بر شما.

من مامبو را به تازگی نصب کردم و هم اکنون زمانیکه کاربری میخواد یک مطلب را برای دوستش ایمیل کند ایمیلی فرستاده نمیشود.

من هم از smtp هم از php mail و هم با sendmail آزمایش کردم ولی هیچکدام کار نمیکنند. با سرور تماس گرفتم که گفتند میل سرور خوب کار میکند.

پس از اینکه مطلبی فرستاده میشه صفحه فرم سفید میشه ولی زمانیکه از اینجا من مطلبی میفرستم صفحه بعدی میاد که میگه : ایمیل به ... فرستاده شد.

آیا ممکن است که خطا از کدها یا اشتباه در نصب یا تنظیمات باشد؟

با سپاس

mhadaily
08-09-2007, 06:41 PM
اسم سایت رو هم بفرمایید لطفا

izone
08-09-2007, 06:48 PM
با سپاس از شما.

این تارنما بگونه آزمایشی هست هنوز و در حال انجام مراحل اولیه هستیم. از سویی هم شوربختانه در ایران ***** شده است. اگر ممکنه بدون توجه به نام آن راهنمایی فرمایید.

mhadaily
08-09-2007, 06:58 PM
پس دقیق بفرمایید از کدوم نسخه ی مامبو استفاده می کنید ؟؟؟

در ضمن آیا موارد مورد نیاز مامبو رو هاست داره که از مهمترین اون ها safe mode و register globals به صورت off می باشد ...

izone
08-09-2007, 07:20 PM
با سپاس دوباره.

نسخه 4.6.1 فارسی شده خودتان را استفاده میکنم. safe mode بسته است ولی register globals روشن است و شوربختانه سرور اجازه بستن آنرا نمیدهد. آیا ممکن است از این باشد؟ همه چیز دیگر مامبو به خوبی کار میکند.

mhadaily
08-10-2007, 03:06 AM
اولا که سعی کنید با مدیر هاست تماس بگیرید و درخواست OFF بودنش رو بدید

در ضمن تنظیمات SMTP رو یک بار دیگه به این صورت چک کنید ..

شما 3 قسمت :
آدرس ایمیل کامل SMTP User
SMTP Passکلمه کاربری ایمیل بالا
نام میل سرور شما ( از هاست بپرسید) SMTP Host
رو ست کنید +
Mailer ==> SMTP Server
SMTP Auth ==> YES

و یک بار هم با phpmail تست کنید البته سعی کنید حتما register globals رو هم آف کنید

izone
08-10-2007, 08:29 AM
مجید گرامی.

با سپاس از کمکهای خوب و سریع شما و دیگر استادان در این تارنما.

گزینه را من از فایل htaccess. بستم ولی شوربختانه این سرور داشتن این فایل را قبول نمیکند. از مسئولین سرور امروز میخواهم که این گزینه را غیر فعال کند.

ولی در تنظیمات SMTP دوباره کنترل کردم و همه چیز درست بود. حتی در بخش تماس با ما هم آزمایش کردم و ایمیلی نمیفرستد.

sorry4uboth
08-10-2007, 08:30 AM
سرور شما احتمالا ویندوز نیست؟!

izone
08-10-2007, 08:35 AM
خیر محمد جان لینوکس است. ولی از یک شرکت بزرگ هاستینگ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گرفته شده که کنترل پنل و قوانین ویژه خود را دارد.

sorry4uboth
08-10-2007, 08:44 AM
آیا یوزر عضو میشه ایمیل ارسال میشه؟
فقط در قسمت تماس با ما ارسال نمیشه؟

در کل هیچ گونه ایمیلی از سرویس شما ارسال میشه یا نه؟

در صورتی که نتونستید حل کنید یوزر و پسورد مامبو و هاست رو بفرستید بررسی میکنم و اعلام میکنم.

izone
08-10-2007, 08:54 AM
راستش ثبت نام را کلا بسته ایم و خود هم آزمایش نکردم. ولی اینگونه که روشنه اصلا ایمیلی فرستاده نمیشه. من ثبت نام میکنم و اگر ایمیلی فرستاد به شما خبر میدم چون در آنصورت اشکال باید از فایلها یا تنظیمات نادرست باشه. ممکنه فایلها صدمه دیدند یا من تنظیم درستی نکرده ام.

ولی بخش تماس با ما هم ایمیلی نمیفرسته که احتمالا اشکال از سرور باید باشه.

اگر نشد از شما خواهش میکنم که دوباره زحمتش را قبول کنید. از اینکه اینگونه زمان گرانبهای خودتان را در اختیار من و دیگر دوستان میگذارید بسیار سپاسگزارم. چون خودم در پورتال دیگری همکار شما بوده ام میدانم که رسیدگی به این موضوعات چه اندازه زمانگیر است ولی خوب بیخود نیست که گروه مامبولرن همیشه زبانزد همه استفاده کنندگان است.

sorry4uboth
08-10-2007, 09:03 AM
شما لطف دارید

اگر در ثبت نام ایمیل رو ارسال کرد مشکل از سرور نیست و مشکل از سمت شما و تنظیمات نادرست شما هست

حل نشد یوزر و پسورد رو بفرستید ...