PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه قالب خفن میخوام

paad
08-12-2007, 07:49 PM
سلام

از اون قالب هایی که میگین پولیه میشه عکسشو بزارین یکیشو انتخاب کنم ؛ میخوام یه قالب باحال بخرم
قیمتش چنده ؟

mhadaily
08-12-2007, 07:58 PM
دوست عزیز

سایت های زیر رو مشاهده کنید هر کدوم رو خواستید براتون می خریم و فارسی می کنیم

joomlart.com
yootheme.com
gavick.com
rocktheme.com

در ضمن برای طراحی قالب نیز می توانید با ما تماس بگیرید . ...

paad
08-12-2007, 08:05 PM
هزینه اش چند در میاد ؟

ashkanjoon
08-12-2007, 08:06 PM
دوست عزیز

سایت های زیر رو مشاهده کنید هر کدوم رو خواستید براتون می خریم و فارسی می کنیم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در ضمن برای طراحی قالب نیز می توانید با ما تماس بگیرید . ...

مجيد جان
لطف مي كنيد هزينه خريد قالب Sportmaxum رو از يكي از سايت هايي كه خودتون معرفي كرديد بفرماييد تا اقدامات بعدي رو در جهت خريد و ... انجام بديم( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) لينك اين قالب هم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
08-12-2007, 08:09 PM
ببینید یک هزینه برای قالب هست که باید به سایت سازنده و طراح بپردازید و یک هزینه برای فارسی سازی که به طور خصوصی با من و یا آقای رادمهر در میون بزارید تا بررسی کنیم

ashkanjoon
08-12-2007, 08:14 PM
ببینید یک هزینه برای قالب هست که باید به سایت سازنده و طراح بپردازید و یک هزینه برای فارسی سازی که به طور خصوصی با من و یا آقای رادمهر در میون بزارید تا بررسی کنیم

بله در جريان هستم مجيد جان به روي چشم بعد از خريداري قالب كه فارسي سازيش دست شما رو مي بوسه و براي اينكار لطفا يه آدرس ميل جهت تماس از خودتون يا آقاي رادمهر بفرماييد تا بيشتر در اين خصوص مذاكره كنيم. اما قبل از اين حرف ها مي خواسن اطلاعات بيشتري در ارتباط با هزينه اون قالب خاص داشته باشم اگه لطف كنيد بفرماييد ممنون خواهم شد. ايميل من هم: kazemian[@]gmail[dot]com هستش

mhadaily
08-12-2007, 08:24 PM
قالبهای رو که نیاز دارید بخرید رو به من یا جناب فیروزمندان بدید. یکی از ما میخره و برای فارسی سازی هم طبق گفته مجید عزیز میتونید عمل کنید.

با ادی ما در همین انجمن به طور خصوصی مطرح کنید

paad
08-12-2007, 11:11 PM
اگه خودتون طراحی کنید ارزونتر در میاد ؟؟

sorry4uboth
08-12-2007, 11:17 PM
بستگی داره به قالب و نوع درخواست شما!
عموما خرید بهتره چون اونها تخصصی این کار رو میکنند

paad
08-13-2007, 09:31 PM
هیچ کدوم از این قالبها جالب نیودند.قالبهای خودتون از اینا خیلی بهترن
یه قالب خفن میخوام.ساده هم باشه ایراد نداره

mhadaily
08-13-2007, 09:33 PM
لطفا توضحات خودتون رو بفرمایید تا ما برای شما طراحی کنیم مشکلی نیست

می تونید کامل درخواست خود رو به آقای رادمهر پیغام خصوصی بدید تا بررسی کنیم و با شما درمیون بگذاریم