PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت نام

webpen
01-14-2006, 07:41 PM
در قسمت ثبت نام وقتی در farsi.php من "نام" رو به "نام و نام خانوادگی" تغییر مردم این ارور میاد.

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 212

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 213

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 214

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 215

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\language\farsi.php:1) in c:\apache\htdocs\index.php on line 216

مشکل از چیه؟

Siamak
01-14-2006, 08:09 PM
اطمینان دارید که علامت ' از دو طرف متن فارسی حذف نشده؟
با چه برنامه ای تغییر دادیت؟
بهتره از برنامه هایی استفاده کنید که سینتاکس پی اچ پی رو میشناسن
که وقتی اشتباه میکنید متوجه بشید.
مثلا golive یا dreamweaver

webpen
01-14-2006, 09:03 PM
من تو لوکال تست کردم.

با نت پد بازش کردم. معادل فارسی رو پیدا کردم.
بعد "نام" رو به "نام خانوادگی" تغییر دادم.
و ارور داد.

نکته خیلی خیلی جالبتر اینکه وقتی دوباره همه چیز رو به حالت اول برگرندوندم باز هم ارور رفع نشد. تا اینکه کلا فایل FARSI.PHP رو دلیت کردم و مجددا فایل FARSI.PHP سالمی رو کپی کردم تا درست شد.

ahmadzadeh
01-14-2006, 09:13 PM
سلام
مثل اینکه مشکل در ادیت کردن شماست مثل اون قضیه کامپوننت دانلود

یا علی/خداحافظ

webpen
01-14-2006, 09:29 PM
???

نمیدونم...
ولی من کار خاصی انجام نمیدم...