PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا سایت بالا نمیاد ؟

tabatabaey
08-15-2007, 09:39 PM
سلام بر دوستان عزیز . خسته نباشید

من چند روزی به نت دسترسی نداشتم و طبعا سراغ سایتم هم نرفتم اما الان که متصل شدم سایت و مدیریت مامبو بدون هیچ اروری بالا نمیاد . البته من بر روی هاست خودم سه تا مامبو مجزا دارم که یکی از اونها بدون مشکل بالا میاد پس مشکل از هاست نمیتونه باشه . لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه !

از زحمات دوستان متشکرم

سعید
08-15-2007, 09:48 PM
لینک سایت رو لطفا به همراه سه بخش مورد نظر بذارید

tabatabaey
08-15-2007, 10:01 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دومی و سومی بدون مشکل بالا میان البته دومی مامبو و سومی اس ام اف هست

radmehr
08-15-2007, 10:06 PM
احیانا توی اولی کلمات کلیدی زیادی وارد نکردید ؟!

tabatabaey
08-15-2007, 11:07 PM
قبلا هیچ مشکلی نبود و الان حدود 2 هفته که دسترسی نداشتم اینطور شده . لطفا بگید اگر مربوط به تعداد کلمات کلیدی میشه باید چی کار کنم ؟ گمانم 7-8 کلمه وارد کرده باشم !

mhadaily
08-15-2007, 11:21 PM
فایل configuration.php رو باز کنید و کلمات کلیدی و توضیحات رو کمی کمتر کرده و یا اینکه حذف کنید
عبارت های روبه رو به موارد زیر :
;
$mosConfig_MetaKeys

$mosConfig_MetaDesc

tabatabaey
08-16-2007, 02:57 PM
سلام مجید جان ممنون از راهنماییتون اما فایل کانفیگوریشن خالیه !!! فقط این عبارت درش هست
&lt;br /&gt;
&lt;b&gt;Warning&lt;/b&gt;: fread() [&lt;a href=&#039;function.fread&#039;&gt;function.fread&lt;/a&gt;]: Length parameter must be greater than 0. in &lt;b&gt;/hsphere/shared/apache/htdocs/webshell4/classes/ddl.php&lt;/b&gt; on line &lt;b&gt;138&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;

چرا اینطوری شده ؟ حالا باید چی کار کرد ؟
متشکرم

sorry4uboth
08-16-2007, 03:20 PM
یکبار دیگه فایل تنظیمات رو از اول بزارید اونجا!
از لوکال کپی کنید و مشخصات رو تصحیح کنید