ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت میره رو installation/index.php

mot.moh
08-16-2007, 08:13 AM
سلام.
سایت ما چند ماهی هستش که کار میکنه. چند روز پیش وقتی وارد سایت شدم دیدم وارد این صفحه میشه. رو ایندکس نمی ره ؟ !
میره وارده installation/index.php میشه. در مورد قسمت مدیریت هم همین اتفاق میافته. وارد اون هم نمیشه.

این ارور رو میده.

Not Found
The requested URL /administrator/installation/index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

لطفا راهنمایی کنید.

mhadaily
08-16-2007, 08:56 AM
چک کنید ببیند فایل configuration.php در روت مامبو هست یا نیست ؟؟

mot.moh
08-16-2007, 09:08 AM
هستش. اما خالیه. هیچی توش نیست.

mhadaily
08-16-2007, 09:25 AM
خب مشکل همین هست دیگه

باید تنظیمات رو دوباره وارد کنید و یا اینکه پک آپی که دارید از این فایل رو دوباره جایگزین کنید

خلاصه این فایل باید پر بشه و اونم درست

در سایت و انجمن جستجو کن پیدا می کنی

mot.moh
08-16-2007, 11:44 AM
من بکاپ رو دانلود کردم. اما مشکل این جاست که هر قدر فایل configuration.php رو می خوام آپلود کنم نمیشه. با cuteftp ارور میده. با خود cpanel هم هر قدر آپلود میکنم بازم مینویسه آپلود شده اما فایل خالی میاد. هیچی نداره توش. کمکم کنید. حتی یک بار هم فایلو خذف کردم دوباره ریختم. چه کنم ؟

sorry4uboth
08-16-2007, 11:55 AM
محتویات فایل رو بصورت خصوصی برای من ارسال کنید
داخل تگ کد

یوزر و پسورد هاست رو هم بفرستید.

بررسی میکنم و همینجا اعلام میکنم.

sorry4uboth
08-16-2007, 05:34 PM
این مشکل بخاطر سرور شما هست

بپرسید و چک کنید جدیدا چه تغییراتی در سرور دادند که این مشکلات بوجود اومده!
تنظیمات سرور صحیح نیست!

mot.moh
08-16-2007, 11:22 PM
آخه سایت های دیگم رو این سرور خوب کار میکنن.

ارور فعلی:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@borhad.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

mhadaily
08-16-2007, 11:31 PM
دوست خویم

Internal Server Error

در انجمن حستجو کن و نتایج و بررسی کن

ممنون از توجهت

mot.moh
08-17-2007, 12:48 PM
سلام و اقعا معذرت. من نمیدونم چی بلای اومده سر این سایت. حالا دیگه ارور هم نمی ده. صفحات همش سفید شدن. هیچی نشون نمیده.

mhadaily
08-17-2007, 01:41 PM
مشکل از همون فایل هست که گفتم در بالا

محمد هم یک توضیحاتی داد

یک جستجو هم بکن خیلی عالیه میشه دوست خوبم

موفق باشی