PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : mospagebreak و شمارنده عددی صفحات

mohammad
08-18-2007, 07:16 PM
در این سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=65&amp;limit=1&amp;limitstart=1

- یکی می خواستم ببینم چطور از {mospagebreak} استفاده کرده و منوهای Article Index خود سیستم رو غیر فعال کرده و از ماژول hotToC استفاده می کنه؟

- دوم اینکه چطور با وجود {mospagebreak} به صفحاتی که به هم مرتبط هستند شمارنده داده است( &lt;&lt; Start &lt; Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next &gt; End &gt;&gt;)؟

radmehr
08-20-2007, 06:28 PM
در تنظیمات کلی &gt; تب محتوا &gt; نمایش جدول مطالب و صفحها محتوایی رو غیر فعال کنید چیزی که میخواین در میاد

Shahryar_NEO
08-22-2007, 12:19 PM
در تنظیمات کلی &gt; تب محتوا &gt; نمایش جدول مطالب و صفحها محتوایی رو غیر فعال کنید چیزی که میخواین در میاد

رادمهر جان سوال دوم ایشون را هم من دارم و اینکه چه طوری میشه Title داد به صفحات ؟

radmehr
08-22-2007, 02:14 PM
جواب من مال هر دو سوال ایشون بود!

Shahryar_NEO
08-25-2007, 12:08 PM
در این سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=65&amp;limit=1&amp;limitstart=1

- یکی می خواستم ببینم چطور از {mospagebreak} استفاده کرده و منوهای Article Index خود سیستم رو غیر فعال کرده و از ماژول hotToC استفاده می کنه؟

- دوم اینکه چطور با وجود {mospagebreak} به صفحاتی که به هم مرتبط هستند شمارنده داده است( &lt;&lt; Start &lt; Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next &gt; End &gt;&gt;)؟

دوست عزیز سوالی داشتید در خدمتم منم از این hottoc استفاده می کنم ...

میتونی ببینی اینجا :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قربانت شهریار

mohammad
08-25-2007, 12:37 PM
جناب Shahrsakhtafzar:
سایت قشنگ و پرمحتوایی دارید.
کجای این صفحه از ماژول hottoc استفاده کرده اید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه می شه در مورد hottoc بیشتر توضیح بدید و ...؟
ممنون.

Shahryar_NEO
08-25-2007, 12:42 PM
جناب Shahrsakhtafzar:
سایت قشنگ و پرمحتوایی دارید.
کجای این صفحه از ماژول hottoc استفاده کرده اید:
اگه می شه در مورد hottoc بیشتر توضیح بدید و ...؟
ممنون.

خواهش می کنم عزیز ...

این لینک درست هست به قسمت سمت چپ دقت کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=9

mohammad
08-25-2007, 12:54 PM
ممنون.
این مطالب خیلی زیاده.

* معرفی و بررسی پردازنده AMD Athlon 64 X2 5600+
* مقدمه
* معرفی پردازنده و مقایسات
* اورکلاک و نتیجه

1- آیا شما همه این مطالب رو داخل یک آی دی ریختید و در اون از mospagebreak استفاده کردید یا نه؟

2- چیز دیگری برای استفاده کردن از امکان شمارنده برای مطالب (&lt;&lt; Start &lt; Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next &gt; End &gt;&gt;) در فهرست کردن مطالب یک آی دی وجود داره یا نه؟

mohammad
08-25-2007, 01:04 PM
در ضمن وقتی مثلا عدد 2 در این لینک &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=9&quot; رو در اینجا &lt;&lt; شروع &lt; قبل 1 2 3 4 بعد &gt; آخر &gt;&gt; می زنی می ره به این لینک &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =1&amp;limitstart=1&quot; با این تعداد شمارنده &lt;&lt; شروع &lt; قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعد &gt; آخر &gt;&gt;
- چه کاری انجام دادید که این طور شد؟
ممنون.

Shahryar_NEO
08-26-2007, 06:43 AM
ممنون.
این مطالب خیلی زیاده.

* معرفی و بررسی پردازنده AMD Athlon 64 X2 5600+
* مقدمه
* معرفی پردازنده و مقایسات
* اورکلاک و نتیجه

1- آیا شما همه این مطالب رو داخل یک آی دی ریختید و در اون از mospagebreak استفاده کردید یا نه؟

2- چیز دیگری برای استفاده کردن از امکان شمارنده برای مطالب (&lt;&lt; Start &lt; Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next &gt; End &gt;&gt;) در فهرست کردن مطالب یک آی دی وجود داره یا نه؟

جواب یک بله در یک آی دی هست و در اون از mospagebreak hottoc استفاده کردم ...

2- منظورتون را درست متوجه نشدم اما شما تنها کافیه صفحه بندی خود مامبو را غیر فعال کنید و گزینه های ماژول Hottoc را تنظیم کنید ....

Shahryar_NEO
08-27-2007, 05:10 PM
این را ببین کاملش کردم بدون هیچ مشکلی کار میکنه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> id=9

قربانت شهریار ;)

mohammad
09-06-2007, 09:18 AM
این را ببین کاملش کردم بدون هیچ مشکلی کار میکنه :

قربانت شهریار ;)

واقعا قشنگه و خوب بهش رنگ و لعاب دادی.