PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من نمی تونم صفحه جدید درست کنم

david2
08-21-2007, 12:15 PM
من مامبو 4.6.2 رو نصب کردم ولی وقتی می خوام یه صفحه جدید درست کنم چه در قسمت مطالب استاتیک و چه در قسمت تمامی مطالب وقتی جدید رو کلیک می کنم و میخواد صفحه باشه بشه برا نوشتن یه ارور میده و صفحه سفید مثل "can not page " میاد و این فقط انگار با اینترنت اکسپلورر هم مشکل داره چون با فایر فاکس راحت جواب میده . من فکر کردم اینترنت اکسپلورر خودم خرابه رفتم رو چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم همینجوری بود
لطفا راهنمایی کنید

mhadaily
08-21-2007, 12:21 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این رو دانلود کنید و در روت مامبو اوور رایت کنید کپی کنید

یاعلی

david2
08-21-2007, 02:07 PM
آقا دستتون درد نکنه . گل کاشتین - یه سلامتی روز افزون هم برا خودت و خونوادت آرزو می کنم

soooot
10-29-2007, 11:15 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این رو دانلود کنید و در روت مامبو اوور رایت کنید کپی کنید

یاعلی

سلام
لطفا فایل رو یه جای دیگه آپلود کنید چون این فایل دانلود نمیشه ‍!
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم

abtin
10-29-2007, 12:25 PM
از این لینک دریافت کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا

ftp://download.osp.ir/mambolearn/Patch/Fix4.6.2Persian/fix462p.zip