PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سرویس دانلود

tnt5124
08-23-2007, 01:07 PM
اول xamp رو سیستم نصب کردم . سپس مامبو رو در پوشه

C:\Program Files\xampp\htdocs\mambo

ریخته و نصب کردم .

پس از اون کامپوننت سرویس دانلود رو نصب کردم و مسیر زیر ایجاد شد :

C:\Program Files\xampp\htdocs\mambo\downloads

در این مسیر 5 پوشه ایجاد کردم.در این 5 پوشه 1600 فایل قرار دادم و در سرویس

دانلود در قسمت فایلهای بدون لینک ، این 1600 فایل رو لینکهاشو save کردم .

محل نگهداری پیشفرض فایلهای سیستم

: C:/Program Files/xampp/htdocs/mambo//downloads

دایرکتوری قابل ویرایش است

محل نگهداری پیشفرض فایلهای آپلود شده

: C:/Program Files/xampp/htdocs/mambo//downloads/uploads

دایرکتوری قابل ویرایش است

بخش کاربری سایت با آدرس :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

میباشد. در بخش کاربری در منوی اصلی وارد قسمت دانلودها شده و فایلها براحتی

دانلود میشوند .

حالا سایت رو از لوکال به سرور انتقال دادم. (به کمک ebackup)

آدرس سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در تنظیمات سرویس دانلود مسیر پوشه دانلودها را از :

C:/Program Files/xampp/htdocs/mambo/downloads

به :

تغییر دادم .

حالا سرویس دانلود به شکل زیر درآمده :

محل نگهداری پیشفرض فایلهای سیستم:

دایرکتوری غیر قابل ویرایش است

محل نگهداری پیشفرض فایلهای آپلود شده:

دایرکتوری غیر قابل ویرایش است

در پوشه ای که 17 فایل وجود داشت وقتی مسیر پوشه را عوض کردم و دکمه ذخیره

را زدم پیغام زیر ظاهر شد .

Warning: rename() [function.rename]: Cannot rename a file across wrapper types in /usr/home/mobilbaz/public_html/components/com_remository/remository.class.php on line 1044
move failed
Warning: rename() [function.rename]: Cannot rename a file across wrapper types in /usr/home/mobilbaz/public_html/components/com_remository/remository.class.php on line 1044
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed
move failed

خط 1044 فایل remository.class.php در عبارت زیر نشان داده شده :

function fileToFile ($filepath) {
if ($this-&gt;uploaded) {
if (move_uploaded_file($this-&gt;file_path, $filepath)) {
$this-&gt;uploaded = false;
$this-&gt;file_path = $filepath;
$this-&gt;setPerms();
return true;
}
else return false;
}
elseif ($this-&gt;file_path != $filepath) {
1044 $result = rename ($this-&gt;file_path, $filepath);
if ($result) {
$this-&gt;file_path = $filepath;
$this-&gt;setPerms();
}

یعنی وقتی آدرس مسیر پوشه را که از مسیر درایو c بود به آدرس سایتم تغییر دادم خطای بالا ظاهر شد .

آیا من باید اول سایت را از لوکال به سرور انتقال میدادم و بعد اقدام به نصب سرویس

دانلودها و ایجاد پوشه ها و لینک دادن به فایلها میکردم ؟

چون لینک دادن به 1600 فایل زمانبر بود ،من اینکار را در لوکال انجام دادم و قبل از

اینکار در انجمن سوال را مطرح کردم و دوستان گفتند با تغییر مسیر در تنظیمات

سرویس دانلود مشکل حل میشود ، در حالیکه الان به مشکل برخورد کردم .

از اساتید و دوستان انجمن مامبو لرن تقاضای راهنمایی دارم .

با تشکر .

sorry4uboth
08-23-2007, 01:18 PM
سلام
ورژن مامبو شما چی هست؟
این کامپوننت با نسخه 462 مشکل داره!

tnt5124
08-23-2007, 02:30 PM
ورژن مامبو 4.6.1 هست.

sorry4uboth
08-23-2007, 03:58 PM
فانکشن rename روی سرور شما بسته شده!

1- سروری تهیه کنید که این فانکشن باز باشه
2- به پشتیبانی سرور بگید
3- کدها رو تغییر بدید

tnt5124
08-24-2007, 08:15 AM
میشه بیشت توضیح بدید تا با مسولین سرور در میان بزارم .

radmehr
08-24-2007, 08:46 AM
بهشون بگید تابع rename رو باز کنن

tnt5124
08-24-2007, 09:46 AM
با تشکر از شما .

برای حل مشکل عضویت سایت که بصورت انگلیسی ظاهر میشه چه راه حلی دارید ؟

این موضوع رو قبلا مطرح کردم ولی دوستان جواب تخصصی دادند که بنده متوجه نشدم.

اگر اشکالی نداره در مورد این موضوع هم بنده را راهنمایی کنید .

farhad
08-24-2007, 09:59 AM
ببینید ورژن php هاستتون چی هست !
اگر از مامبو 4.6.1 استفاده میکنید و ورژن php هاستتون بیشتر از 5 باشه ، این مشل بوجود میاد.

tnt5124
08-24-2007, 10:57 AM
ورژن php هاست 5.2.1 هست . الان اکثر سرورها با ورژنهای روز کار میکنند . یعنی این مشکل هیچ راه حلی نداره ؟

با تشکر .

hossein.shokrzadeh
08-24-2007, 11:08 AM
سلام
خوب با 4.6.2 چرا كار نميكنيد؟
يا علي

farhad
08-24-2007, 11:10 AM
ورژن php هاست 5.2.1 هست . الان اکثر سرورها با ورژنهای روز کار میکنند . یعنی این مشکل هیچ راه حلی نداره ؟

با تشکر .

حرف شما درسته !
ولی خب مسئول سرور باید نیاز همه کاربرها رو برآورده کنه !

شما هم میتونید برزو باشید و 4.6.2 رو نصب و استفاده کنید.

tnt5124
08-24-2007, 07:20 PM
آگر از مامبو 4.6.2 استفاده کنم ، مشکل حل میشه ؟

farhad
08-24-2007, 07:25 PM
بله

tnt5124
08-25-2007, 08:37 AM
چطور میتونم با حفظ مطالب قبلی و دیتابیس قبلی مامبو را با ورژن 4.6.2 بروز کنم .

abtin
08-25-2007, 08:54 AM
از ديتابيس يك بك آپ بگيريد و مامبو 4.6.2 را با قبلي جايگزين كنيد. البته اين راه توصيه نميشه . اگه يكم صبر كنيد به زودي پچ ارتقا منتشر ميشه .

tnt5124
08-26-2007, 06:28 AM
مشکل اینه که سایت رو دو هفته هست راه انداختم ولی هنوز نتونستم سرویس دانلود رو درست کنم . این برای من خیلی حیاتی هست . چون خیلی عضو دارم و همه منتظر راه اندازی سرویس دانلود هستند .

اگه خواستید میتونم یوزر و پسورد هاست و سایت رو بدم تا اونو چک کنید .

با تشکر .

hossein.shokrzadeh
08-26-2007, 07:06 AM
سلام
کاری رو که آبتین گفت میتونید انجام بدید :)
یا علی

tnt5124
08-27-2007, 06:49 AM
آقای آبتین

چطور نصبش کنم که محتویات سایتم و لینکهای سرویس دانلودم رو از دست ندم . در سرویس دانلود نزدیک به 1600 فایل رو لینک دادم و اگه اطلاعات اونارو از دست

بدم ، بازسازی اون خیلی زمانبر هست و من هم ADSL ندارم .

من برای ارتقا مامبو از 4.6.1 به 4.6.2 مطلبی نتونستم پیدا کنم .

اگه میشه لطف کنید و بنده رو راهنمایی کنی برای نصب مامبو 4.6.2 به چه صورت و چه پوشه هایی باید حذف شوند ؟

اعضا برام برای راه اندازی آپلودسنتر خیلی ایمیل زدند. میخوام اگه بشه تا نیمه شعبان راش بندازم .

خواهش میکنم اگه کاری از دستتون بر میاد برام انجام بدین .

با تشکر فراوان .

farhad
08-27-2007, 12:25 PM
شما از table های دیتابیس backup بگیرید ( قبلا در انجمن بحث شده چه table هایی )
مامبو 4.6.2 رو کامل نصب کنید.
table های که در 4.6.1 ازشون backup گرفتید رو در مامبو 4.6.2 پاک کنید. و table هایی رو که backup گرفتید رو import کنید.

abtin
08-27-2007, 12:33 PM
قبل از ارتقا اين رو در نظر بگيرين كه كامپوننت دانلودتون با 4.6.2 مشكل نداشته باشه بعد ارتقا بديد .