توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با CSS یک ماژول
Masih
08-24-2007, 09:06 AM
من ماژولی دارم که در بخشی از اون برای کنترل عکسها یک کلاس در یه فایل CSS تعریف کرده. این کلاس at_img_table هست. توی فایل CSS خود ماژول هم این کدها برای این کلاس اومده:
a.at_img_table:link, a.at_img_table:visited {
padding-left : 0px;
padding-right : 0px;
color : green;
}
a.at_img_table:hover {
color : green;
}
حالا اگر بخوام دور عکسهام یه border مشکی با ضخامت 1 پیکسل بیاد چی کار باید بکنم؟ هرکاری کردم نشده!
farhad
08-24-2007, 09:59 AM
.img{
border: 1px solid green;
}
این کد رو در css بزارید و به عکس هاتون کلاس IMG رو بدید !
اگر هم از MosImage استفاده میکنید به جای IMG در CSS از .mosimage استفاده کنید.
Masih
08-24-2007, 10:20 AM
فکر میکنم دقیقا به خاطر همون mosimage بودن عکسهام باشه. متاسفانه من زیاد به CSS وارد نیستم. میشه بگید چطوری به عکسهام کلاس img بدم؟ به طور خیلی ابتدائی لطفا! :P
Masih
08-24-2007, 10:24 AM
منظورتون اینطوریه؟
at_img_table.mosimage {
}
hossein.shokrzadeh
08-24-2007, 10:30 AM
امتحان كن، چند جور بچرخونش، بالاخره يكيش درست در مياد ديگه ;)
Masih
08-24-2007, 10:33 AM
امتحان كن، چند جور بچرخونش، بالاخره يكيش درست در مياد ديگه ;)
حسین جان این کار رو کردم ولی درست درنیومده. یه چند بار بدون جستجو و تلاش کافی اینجا پست دادم دیدم بنده خداها سرشون شلوغه! :P جون تو صبح تا حالا هرچی میچرخونمش درست نمیشه. بدبخت سرش گیج رفت بسکی چرخید!! :D
farhad
08-24-2007, 11:05 AM
فکر میکنم دقیقا به خاطر همون mosimage بودن عکسهام باشه. متاسفانه من زیاد به CSS وارد نیستم. میشه بگید چطوری به عکسهام کلاس img بدم؟ به طور خیلی ابتدائی لطفا! :P
در css قابلتون کد زیر رو وارد کنید :
.img{
}
و یا
.mosimage{
}
بعد وقتی عکس رو میزارید در ادیتور class اون رو img قرار بدید !
اگر هم از mosimage خود مامبو استفاده کنید ، نیاز به این کار نیست.
قالب های دیگه رو بررسی کنید.
کمی مطالعه
سرچ
و...
Masih
08-24-2007, 11:18 AM
باور کنید من همه این کارها رو کردم، سرچ مطالعه و... بعد اومدم پیغام دادم. اصولا به همون دلیلی که تو پیغام خصوصی عرض کردم، تاپیک گذاشتن اینجا رو آخرین راه میدونم. ولی با تمام این کارهایی هم که شما گفتی درست نشد. دیگه واقعا موندم ایراد از کجاست.
farhad
08-24-2007, 11:23 AM
شما برای قرار دادن اون عکس ها توی ماژول از چه روشی استفاده میکنید ؟
+
اصلا میتونید کلاس جدید در CSS بسازید ؟
Masih
08-24-2007, 11:29 AM
من از ماژول Article Tumbnail (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده میکنم که مجید بهم معرفی کرده بود و برای قرار دادن عکسها از mosimage باید استفاده کنم. هیچ مشکلی با این ماژول هم ندارم و حتی خیلی از بخشهاش رو توی CSS خودم تغییر دادم به دلخواهم و همه چیزش حل شده. از کل سایت فقط همین مونده که یه border دور این عکسها بندازم که اون هم هرچی صبح تا حالا ور رفتم باهاش نشده.
کاری که من کردم این بود که به فایل template_css مربوط به قالبم رفتم و در اونجا دنبال .mosimage گشتم. بعد که پیداش کردم یه خط مربوط به border رو بهش اضافه کردم.
farhad
08-24-2007, 11:35 AM
کد زیر رو در CSS قرار بدید.
کش مرورگرتون رو پاک کنید !
.mosimage {
border: 1px solid #cccccc;
padding: 3px 3px 3px 3px;
}
.mosimage_caption {
margin-top: 2px;
background-color:#cccccc;
padding: 1px 2px;
color: #fff;
text-transform: normal;
font-size: 10px;
border-top: 1px solid #cccccc;
}
mhadaily
08-27-2007, 12:51 PM
ul a:hover{
color: #f6bd30;
}
این رو اضافه کن به قالبت ببین درست میشه ...
Masih
08-27-2007, 06:30 PM
درست نشد! آقا ما از خیرش گذشتیم. مرسی!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.