PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ماژول "آیتم‌های مرتبط"

webpen
04-18-2006, 08:08 PM
این ماژول چجوری کار می کنه؟

هیچی نشون نمیده ....

firoozmandan
04-19-2006, 06:25 AM
سلام

هنگام نوشتن یک مطلب در قسمت پارامترها شما میتونید keywordهای مختلفی برای مطلبتون در نظر بگیرید .
اگر این ماژول در سایت شما فعال باشه بعد از اینکه شما یک مطلب رو نمایش میدید بر اساس keywordهایی که ست کردین مطالب مرتبط رو نمایش میده ...

یا علی

ebrahim1110
07-24-2006, 04:39 PM
سلام
جايگاه اين ماژول رو بايد كجا تعيين كنيم:user1. user2. user3.top و... كدوم؟
من يه جايگاه بعد mosbody درست كردم بعنوان user 9 و محل نمايشو روي اين يوزر تعيين كردم اما يه اشكال داره اونم اينكه حتي پايين صفحه جستو هم نشون داده ميشه بايد چيكار كنم؟

javad583
07-24-2006, 06:24 PM
اولا اگه یه جستجو کوچک توی انجمن میکردین به جواب میرسیدن در هر حال:
جایگاه این ماژول میتونه هر چيزی باشه فقط مطمئن شوید که توسط ماژول دیگه ای اشغال نشده باشه بعنوان مثال من خودم مقدار رو روی user7 تنظيم کرده ام.
در مورد سوال دومتون هم در تنظيمات ماژول محل نمايش رو از روی تمام صفحات به صفحات دلخواهتون تغییر بدین.

ebrahim1110
07-26-2006, 08:21 AM
سلام
ببخشيد من جستجو كردم اما چيزي دستگيرم نشد شرمنده
من مي خوام فقط پايين مقالات نشون داده بشه در تنظيمات ماژول گزينه ايي براي اينكه بتونم اختصاص بدم براي صفحات مقالات و خبرها نديدم؟
يا علي

iransbs
07-26-2006, 08:33 AM
ببینید
برای اینکه مارژول برای صفحه خواصی باشه و یا مقالات
فقط زمانی ممکن هست که برای آن خبر یا مقاله یک منو ایجاد کنید و در صفحه های انتخابی مارژول آن صفحه را انتخاب کنید
برای نمایش در مجموعه یا بخش خواصی هم همین طور

webpen
09-29-2006, 02:32 PM
هنگام نوشتن یک مطلب در قسمت پارامترها شما میتونید keywordهای مختلفی برای مطلبتون در نظر بگیرید .

آیا مامبوتی هست که خودکار ( بخش/مجموعه/ تیتر ) رو اضافه کنه؟ البته الان با یک کلیک ممکنه. ولی آیا سیستم خودکاری برای این کار هست؟
اگر بله به مطالب قبلی هم اضافه میکنه؟