PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در رسیدن به صفحه اول نصب

خوش بختیان
08-26-2007, 03:54 AM
سلام.من خیلی تلاش کردم همه آموزش ها را بخونم تا سوال مسخره نپرسم ولی نشد.mambo 4.6.2 رو آپلود کردم و آنزیپش کردم توی فلدری بنام mambo ولی الان از توی IE بهش دسترسی ندارم &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &quot; تا نصب رو شروع کنم.لطفا راهنمایی کنید. :&#039;(

hossein.shokrzadeh
08-26-2007, 07:34 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو امتحان کنید :)
تو فایر فاکس دسترسی دارید؟
اگر آدرس سایتتون رو بدید بهتر میشه
اگر سرورتون لینوکس هست دقت کنید که به حروف کوچیک و بزرگ حساسه، یعنی براش فرق میکنه بزرگ یا کوچیک وارد کنید
***سوالتون مسخره نیست :)
یا علی :)

خوش بختیان
08-26-2007, 08:12 AM
سلام
سروم لینوکس هست.آدرس وب هم هست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این دوتا و چند حالت دیگه را هم امتحان کردم.فایرفکس را هم امتحان کردم.نسخه 6 و 7 IE را هم امتحان کردم...
واقعا نمی دونم چه باید کرد...
خیلی ممنون

mhadaily
08-26-2007, 12:55 PM
پوشه ای به نام www در هنگامی که شما در file manager از cpanel میرید و یا با FTP لاگین میکنید وجود داره

در اون باید همه چیز رو بریزید و یا فولدری بسازید و یا ... عموما این www میانبری به ا public_htm می باشد

با کمی دقت موفق خواهید شد

خوش بختیان
08-26-2007, 05:06 PM
سلام :)
خیلی خیلی ممنون.فولدری به نام public_html درست کردم و پوشه mambo رو ریختم توش.مشکل حل شد.
باز هم تشکر و سپاس :D

hossein.shokrzadeh
08-26-2007, 08:13 PM
سلام
يعني فولدر public_html نبود؟!!!!!!!!
پس چه فولدري روت سايتتون رو تشكيل ميداد؟
يا علي

خوش بختیان
08-27-2007, 08:59 AM
سلام.
پاکش کرده بودم!!!!