توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت توابع و کلاس ها در مامبو و جوملا
Bdehghaniyan
08-26-2007, 07:00 PM
آيا تفاوتي در توابع و کلاس هاي اکستنشن هاي مامبو و جوملا وجود دارد؟ مي شه مرجعي را معرفي کنيد.
منظورم توابع و کلاس هايي است که در طراحي قالب لازم است.
** 2 پست شما یکی شد !
developer
08-27-2007, 05:20 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Bdehghaniyan
08-27-2007, 07:23 AM
با تشکر
بنده منظورم تفاوت هاي توابع بين مامبو و جوملا بود. چه تفاوتي ميان توابع و کلاس ها در مامبو و جوملا وجود دارد؟ بنده يک قالب دارم که در جوملا کار مي کند ولي در مامبو خير
Bdehghaniyan
08-27-2007, 07:39 AM
دوستان لطفا کمک کنند خيلي ضروري است. جوملا را از روي سرور پاک کردم.و به جاش مامبو نصب کنم اما مشکل فوق را پيدا کردم.
radmehr
08-27-2007, 07:50 AM
شما اون دو لینک رو مطالعه بکن
توی سایت های هو دوشون راجع به طراحی قالب برای خودشون توضیح دادن
و توی اونها کلاس هاشون رو نوشتن
با هم مقایسه کنید متوجه میشید چه چیزهایی مشترک و چه چیزهایی مستقل هستند
Bdehghaniyan
08-27-2007, 08:02 AM
خودم يک نرم افزار مرجع کدهاي css براي جوملا نوشتم ولي براي مامبو نه. به توابع جوملا آشنايي دارم ولي مامبو نه. سايتي که هم معرفي کرديد کل توابع را ليست کرده. و از طرفي براي نسخه 4.5.2 که فرق زيادي با جوملا ندارد
farhad
08-27-2007, 12:16 PM
شما که سطح دانشتون در این حد بوده که نرم افزار جامع کدهای CSS جوملا رو نوشتید ، بررسی و بدست آوردن تفاوت های CSS مامبو با جوملا نباید کار سختی باشه !
در ضمن ممنون میشم نرم افزارتون رو بدبد تا کاربران هم ازش استفاده کنند !!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.