ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ارسال متغییر از فلش به مامبو !

Babak36
04-20-2006, 08:58 AM
با سلام

در طراحي قالب مامبو ، با مشکلي مواجه شدم که امان از روزگارم در آورده ...

من یک قالب مامبو طراحی کردم که هدر اون فلش هست . این هدر یک سرچ باکس هم داره ... وقتي کلمه ي مورد نظر رو توسط اين سرچ باکس به موتور جستجوي مامبو مي فرستم ، اگر واژه مورد نظر انگليسي و يا عدد باشه ، مشکلي وجود نداره ؛ اما موقع ارسال متغییر فارسی ، در اینکودینگ آن بعد از هر علامت % یک عدد 25 قرار میده و این عامل موجب میشه که مامبو اون کلمه رو نشناسه !

آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به عنوان مثال با وارد کردن کلمه &quot;مامبو&quot; در سرچ باکس و ارسال اطلاعات به مامبو ، آدرس باکس اکسپلورر بصورت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 5%25D8%25A8%25D9%2588&amp;option=search

در می آید . در حالی که اینکودینگ کلمه &quot;مامبو&quot;= &quot;%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88 &quot; بوده و اعداد 25 موجود در اینکودینگ کلمه ، ( لینک بالا ) اضافی هست !

ممنون میشم من رو در حل این مشکل یاری کنید ...

مخلصم

Babak36
04-20-2006, 09:03 AM
این هم توضیحاتی چند در رابطه با ایرور :

1 . همونطور که میدونید فلش با زبان فارسی مشکل داره و با دریافت متن فارسی ، حروف اون رو بصورت جدا از هم درمیاره ... براساس این موضوع میتوان بدین نتیجه رسید که اعداد 25 موجود در اینکودینگ متن مورد نظر ، همان فاصله هایی هستند که فلش با جداسازی حروف متن در اینکودینگ ایجاد میکنه ...

2 . اکشن سرچ باکس فایل &quot; index.php &quot; هست و فایل &quot; index.php &quot; با دریافت متن مورد نظر ، اون رو به کامپوننت سرچ ارسال میکنه ... کامپوننت با دریافت اینکودینگ مورد نظر ، اعداد 25 رو حذف میکنه و نتیجه اینکودینگ صحیح متن هست . اما مشکل اصلی اینجاست که کامپوننت با وجود در اختیار داشتن اینکودینگ صحیح بجای اینکه اون را به متن فارسی تبدیل کنه ، خود اینکودینگ را به عنوان عبارت مورد نظر مورد جستجو قرار میده !

3 . من سعی کردم با استفاده از تابع () str_replace اعداد 25 رو حذف کنم ( در هر دو فایل &quot;index.php &quot; و &quot;search.html.php&quot; ) اما نتیجه ای در بر نداشت . انگار اصلا اعداد 25 در اینکودینگ ارسال شده به مامبو وجود ندارند !

با توجه به موارد ذکر شده ، نمیشه گفت که مشکل از فلشه یا مامبو ... اگر مشکل از فلش نیست ، پس چرا اینکودینگ موجود در ادرس باکس که توسط فلش ارسال شده اشتباهه ؟! و اگر مشکل از مامبو نیست ، پس چرا کامپوننت اینکودینگ متن رو بدون وجود اعداد 25 به نمایش درمیاره ؟!

بطبع ممکنه در آینده ای نچندان دور ، این مشکل برای شما دوستان عزیز هم پیش بیاد ... پس از شما اساتید خواهشمندم که منتی بر سر من نهاده ، با حل این مشکل کمکی به من حقیر و آینده ی طراحی قالب مامبو نمایید .

مخلصم

firoozmandan
04-20-2006, 03:36 PM
سلام بابک جان

باید برای حل این مشکل از دوستانی که در Flash مسلط هستند کمک بگیریم . من شخصا تسلط ندارم وگرنه خوشحال میشدم به شما در این زمینه کمک کنم .

امیدوارم یکی از دوستانی که روی فلش تسلط داره در این زمینه به ما کمک کنه و راه حل رو به ما نشون بده .
منم خیلی مشتاقم بدونم مشکل از کجاست و راه حل چیه ...

یا علی

worldman
04-20-2006, 04:00 PM
پیغام حذف شد ... علت : اشتباه در ارسال پیغام !

Babak36
04-20-2006, 04:10 PM
نمیدونم چرا ارادت خاصی به ضرب المثل &quot; کس نخارد پشت من جز انگشت ... &quot; دارم :D

بالاخره به حول قوه الهی بعد از چند روز سعی و تلاش شبانه روزی تونستم مشکل رو حل کنم !

انشالله بزودی آموزش این مطلب رو در انجمن قرار میدم ...

از همه ی دوستانی که وقت خود رو صرف خواندن مطالب این تاپیک کردند ( اللخصوص آقای فیروزمندان ) ، ممنونم .

مخلصم

firoozmandan
04-20-2006, 04:13 PM
بابک جان

ممنون میشم اگر آموزش مربوطه رو برای ما ارسال کنی تا بقیه هم استفاده کنند .

یا علی

Babak36
04-20-2006, 04:28 PM
بروی چشم ;)

مخلصم