PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب مامبو روی شبکه داخلی

ecsw34
09-05-2007, 04:50 AM
سلام
من میخوام مامبو رو روی یکی از سرورهای شرکت نصب کنم
یعنی روی شبکه داخلی شرکت
میشه راهنماییم کنین؟ :'(

firoozmandan
09-05-2007, 05:12 AM
سلام

نصب مامبو در شبکه داخلی بر روی سرور غیر اصلی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

چطوري با مامبو اينترانت راه بندازيم ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

...

یا علی

hossein.shokrzadeh
09-05-2007, 12:00 PM
سلام
دوست گلم، شما از appserv استفاده کنید، یا از pars server همین عبارت رو جستجو کنید
میتونید به تیم هم بگید براتون انجام بدن که مطمئن ترین راه هست :)
یا علی

hossein.shokrzadeh
09-06-2007, 09:01 AM
سلام
منظورتون از اما ادمین قسمت appace فعال نمیشه چيه؟ يعني كجا رو ميفرماييد؟
براي انجام تنظيمات، موقع نصب مامبو، به جاي localhost آدرس ip دستگاه رو تو شبكه بديد
ببينيد مشكلتون حل ميشه؟
يا علي

hossein.shokrzadeh
09-06-2007, 09:45 AM
دوست عزيز
شما اون start رو بزنيد اون ادمين هم مياد
ولي اينجا لازم نيست كاري انجام بديد زياد
شما firefox رو باز كنيد(بعد از start كردن mysql و apache)
بعد بنويسيد localhost و انتر كنيد
يه صفحه مياد كه از اونجا ميريد به phpmyadmin و ديتابيستون رو ميسازيد و بقيه كار ها
بعد ميايد مامبو رو توي فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باز ميكنيد
تو يه فولدر مثلا fa
بعد نصبش ميكنيد( مينويسيد localhost/fa ) و صفحه ي نصب مياد (اموزش نصب رو مطالعه كنيد)
موقع نصب، يه جا داره آدرس هاست رو ميخواد
به جاي localhost آدرس IP بنويسيد
و ...

(ببخشيد فراموش كردم... اگر اون ادمين رو بزنيد فرقي نداره كه تو firefox بنويسيد localhost)
يا علي

** 2 پست شما یکی شد

ecsw34
09-10-2007, 06:28 AM
من رو سیستم خودم wamp نصب کردم و بامامبو کار کردم حالا میخوام رو یکی از سرور های شرکت اونو راه اندازی کنم طوریکه بچه ها ی شرکت با زدن ip من سایت رو ببینن من xammp و appserv رو امتحان کردم اما نمیدونم چطور این کارو بکنم
حالا میخوام appserv رو پیاده کنم .نصبش میکنم اما نمیدونم کل پوشه www رو باید ببرم اونجا کپی کنم یا فقط اونی که اسم سایته.
ویک سوال دیگه این که دیتا بیس رو اینجا چجوری بسازم

hossein.shokrzadeh
09-11-2007, 07:49 AM
سلام
ببینید دوست عزیز
شما ر وی اون سرور شرکت برنامه xampp رو عادی عادی نصب کنید، بدون اینکه تغییر عجیب غریبی توش بدید،
فقط آخرش که میخواد نصب کنه میپرسه چند تا چیز رو به صورت service نصب کنم؟ میگید بله
بعدش تموم میشه
حالا میاین تو پوشه htdocs تو xampp
مامبو رو extract میکنید
تو ff یا ie (پشت سرور) مینویسید localhost بعد میرید دیتابیستون رو میسازید عادی
مامبو رو نصب که میخواید بکنید، موقعی که ازتون host رو میخواد، جای localhost باید بنویسید 192.168.0.5 (یعنی ip دستگاه تو شبکه)
نصب مامبو رو تموم میکنید
بعد میرید پشت یه دستگاه دیگه
ip این دستگاه رو میزنید
لذت میبرید از زندگیتون :)
یا علی

ecsw34
09-11-2007, 11:41 AM
سلام
من همین کارو میکنم اما وقتی میپرسه که چند تا چیز رو به صورت service نصب کنم؟ ok میکنم portr 21,80 بلاک شده و Localhost هم بالا نمی یاد
error که میده دقیقا اینه apache port 80 is blocked!instal apache service failed

hossein.shokrzadeh
09-11-2007, 04:25 PM
سلام
من حدثم اينه كه مال فاير وال هست (اگر اساتيد بزرگتر به ما كوچيك ترا كمك كنند مطمئن ميشيم :) )
پورت 21 مال filezilla هست، اون زياد مهم نيست نصب نشه، ولي 80 مهمه و بايد از Block بودن در بياد
موقتا فايروال رو از كار بندازيد ببينيد درست ميشه؟

اگر نشد به تنظيمات فايروال بريد، تب Exceptions، روي add program كليك كنيد، بعد browse بزنيد
لينك هاي زير رو وارد كنيد(البته بايد بدونيد xampp كجا نصب شده، اگر روي c هست... اينجوريه: )

c:\xampp\xampp\xampp-control.exe
c:\xampp\xampp\apache\bin\apache.exe

ببينيد درست ميشه يا نه؟
يا علي