PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب مامبو روی سرور

محاسبان
09-06-2007, 06:25 AM
سلام من می خواستم مامبو را از لوکال به سرور انتقال دهم اما هاستم نمی تونه فایل زیپ را اکسترک کند ..
1- آیا می تونم بصورت معمولی و بدون زیپ کردن با cuteftp انتقال دهم؟
2-چطوری پایگاه داده هاست را با مامبو ست کنم؟
3-پوشه install mambo را پاک کرده بودم - با یه سیستم دیگه با همان آدرس مامبو نصب کردم و پوشه اینستال انتقال دادم به مامبو اصلی که می خوام آپلود کنم، آیا مشکلی پیش می یاد (چه کار کنم )
با تشکر از سایت بسیار خوبتان و نظم در خدماتتان که بسیار برایم جالب بود.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
09-06-2007, 06:38 AM
سلام دوست من خوش آمدید

قبل از چیز پیشنهاد می کنم آموزش های سایت و همچنین قوانین انجمن رو یکبار مرور کنید

1- بله
2- آموزش در بخش آموزش های سایت مامبو لرن موجود هست در بخش نصب
3- منظورتون این هست مامبوی نصب شده را به سرور انتقال بدید که امکانش هست باید از دیتابیس در لوکال بک آپ بگیرید و بعد از در سرور ایمپورت کنید و همچنین فایل configuration.php را تصجیح کنید که در انجمن بارها بحث شده پشنهاد می کنم یک چستجو بکنید
4- خواهش می کنم انشا الله با مرور آموزش ها و همچنین تاپیک های قبلی در این زمینه به مشکلی بر نخواهید خورد

یاعلی

hossein.shokrzadeh
09-06-2007, 09:23 AM
سلام جناب محاسبان :) شما هاستتون يه مشكلاتي داره كه بعدا اذيتتون خواهد كرد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
safe mode روشن هست و مشكلاتي از اين قبيل
به هاستتون بگيد براتون تنظيمات رو انجام بدن :)
يا علي

محاسبان
09-06-2007, 10:07 AM
:(
ممنونم از جوابهایتان دوستان عزیز
1- در قسمت host name موقع نصب اسم سایتم را بنویسم یا لوکال هاست را؟
2- پس از مرحله نصب روی administrator که می زنم دوباره بر می گردد به حالت نصب ، چگونه باید عمل کنم؟
3- آیا safe در کنترل هاست من هست که خودم تنظیم کنم؟
4-مطالب آموزشی سایت را نیز خوب مطالعه کردم بعضی جاها که حساس نیز بوده سریع رد شده ای کاش باز عکس و توضیحاتش می بود
مثلا من یوزر خودم را چه طوری در سایت ایجاد کنم؟
قبلا از جوابهایتان بسیار ممنونم . ::)

firoozmandan
09-06-2007, 12:30 PM
سلام دوست عزیز

مشکل از فعال بودن Safe Mode هست . این قسمت باید از طرف پشتیبانی هاست شما غیر فعال بشه . شما دسترسی برای Off کردن اون ندارید .

یا علی