PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش منو درختی!

irshadow
09-06-2007, 06:00 PM
سلام دوستان:
توی چند تا مطلب که رفتم (( مثل مطلب استاتیک)) دیدم که میشه توی صفحه اول یه منو درختی گذاشت که اول بخش بیاد و زیرش لینک های مجموعه ها!
من هر کاری کردم نتونستم اینجوری درست کنم !
چی کار باید بکنم؟

mhadaily
09-06-2007, 06:22 PM
دوست عزیز
این ماژول DTree هست

زحمت جستجو با شما

irshadow
09-06-2007, 07:19 PM
حرف شما کاملا متین (( جستجو با من )) اما نه توی mambo learn این ماژول وجود داره و نه توی mambo extension !!
میشه یه لینک بدید؟

راه آسان تری وجود نداره؟ نمی خوام زیاد پیچیده و یا با عکس باشه!! فقط می خوام به صورت درختی باشه.
مامبو امکان پیشفرضی نداره ؟

mhadaily
09-06-2007, 07:31 PM
دوست من کمی دقت می کردید می یافتید

به صورت پیش فرض مامبو امکان رو نداره

آموزش ماژول درختی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مشکلی با ماژول درختی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

shahabazizi
09-06-2007, 07:54 PM
سلام دوسته من . یه پیشنهاد می کنم بهت . اگه می خوای از این منو استفاده کنی از مامبوی جدید استفاده کن . در غیر این صورت ازش استفاده نکن چون من قبلن تست کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لپه کلامو بهت گفتم . برای آرشیو بندی می تونی از ماژوال های دیگه استفاده کنی مثل mod_JSCook
با تشکر از گروه مامبو لرن

irshadow
09-06-2007, 08:16 PM
سلام دوست من :
من از مامبو جدید استفاده می کنم ( 4.6.2) اما مشکل اینجاس که شما تونستی با CD از ماژول استفاده کنی !
اما من هنوز لینک دانلود رو ندارم!
لینک mod_JSCook خرابه الان! ولی کلا اگه درست شد کارش مثل همونه ؟

به دنبال لینک !!! :o

shahabazizi
09-06-2007, 08:34 PM
سلام . نه اونی که تو سیدی بود نسخه ی فارسیش بود ولی مشکل داشت . بنابراین من از سیدی استفاده نکردم .
لینک سالم خارجیشو یکی از اعضا داد که یادم نیست کی بود . اگه بگی میزارن برات .
mod_JSCook هم مثل اون نیست . درختی هم نیست ولی ماژواله خوبیه و پارامترهایی داره

mhadaily
09-07-2007, 04:35 AM
آموزش ماژول درختی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مشکلی با ماژول درختی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دوست من

این د. لینک رو دادم که بررسی کنید لینک دانلود در دومی ذکر شده است و درضمن ماژول ذکر شده اصلا مشکلی نداره همون طوری که می تونی می تونی در سایت زیر ببینید

مرجع مقالات و آموزش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لطفا دو لینک فوق رو بررسی کن لینک رو می یابی

انشا الله که به مشکلی هم بر نخواهی خورد .

یاعلی

irshadow
09-07-2007, 11:23 AM
سلام دوستان :
من کم کم دارم پیش میرم ببینم به کجا می رسم!!
مرسی از کمکهای دلسوزانه ی شما! سایت mambo exchange هم نمی دونم چرا بسته شده؟؟!
دارم از joomla portal استفاده می کنم ...
ولی فکر کنم اگه به فکر یه راه دیگه باشم بهتر باشه! ;) :P