توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چپ چین کردن عنوان اخبار در سایت هایی به زبان انگلیسی
ashkanjoon
09-07-2007, 11:43 AM
فرض کنید یه سایتی با زبان انگلیسی یا انگلیسی و فارسی داشته باشیم . درحالت عادی بعد از تایید و ارسال خبر عنوان اخبار از راست به چپ نمایش داده می شوند حال آنکه در سایت هایی با زبان انگلیسی باید عنوان اخبار هم مانند شرح خبر از چپ به راست باشند برای اینکار چه تغییراتی در مامبو باید داد
Siamak
09-07-2007, 12:30 PM
اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم، بايد در CSS قالب مربوطه دايركشن رو راست به چپ يا چپ به راست كنيد، بنا به نيازتون.
ashkanjoon
09-07-2007, 08:59 PM
اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم، بايد در CSS قالب مربوطه دايركشن رو راست به چپ يا چپ به راست كنيد، بنا به نيازتون.
سیامک جان من قبلا این کار رو انجام داده بودم اما به نتیجه نرسیدم زیرا دایرکشن که شما فرمودید برای راست چین یا چپ چین کردن کل قالب هست و تاثیری بر روی راست چین شدن یا چپ چین شدن عنوان خبر ها نمی گذاره لطفا راه حل دیگری اگه بنظرتون میرسه بفرمایید
abtin
09-07-2007, 09:34 PM
به كلاس .contentheading در سي اس اس اين تغييرات را اعمال كنيد .
.contentheading{
text-align:left;
direction:ltr;
}
ashkanjoon
09-08-2007, 12:03 PM
ممنون آبتین جان مشکلم حل شد
آبتین جان یه سوال دیگه با انجام اینکار عنوان خبر ها چپ چین شد اما چطور می توانم اون آیکون های ارسال برای دوستان و چاپ مطلب رو درست رو به روی عنوان خبر در سمت راست قرار بدمش اما الان در سمت چپ و قبل از عنوان خبر قرار گرفته که به این شکل درست نیست
** 2 پست شما یکی شد
ashkanjoon
09-09-2007, 11:14 AM
دوستان آیا برای مشکلی که در پست بالا ( در مورد آیکون چاپ و ارسال به دوستان) مطرح کردم راه حلی به نظرتون میرسه؟
ashkanjoon
09-11-2007, 08:49 PM
درمورد تغییر جای ایکون های چاپ مطلب و ارسال به دوستان که در بالا به اونها اشاره کردم کسی راه حلی بنظرش نرسید؟
abtin
09-11-2007, 09:01 PM
اين مورد از css امكان پذير نيست . شما بايد از فايل content.html.php در فولدر com_content از پوشه ي component اين مورد رو تنظيم كنيد .
اگه سايتتون انگليسيه چرا مامبو انگليسي نصب نمي كنين ؟
maskmax
08-23-2010, 10:30 AM
سلام
برای من هم همین مشکل پیش اومده با این تفاوت که میخوام عنوان مطالبم راست چین بشه
قسمت های ltr و left را که گفته بودید برعکس کردم.
مشکل اصلی من اینجاست که توی opera و fire fox راست چین هست و توی explorer چپ چین
چیکار کنم؟ :-\
maskmax
08-23-2010, 11:40 AM
عنوان اخبار من به زبان انگل نیست به زبان php هست
firoozmandan
08-24-2010, 08:21 PM
سلام
13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
در این رابطه قوانین انجمن را مطالعه بفرمایید
مشکلتون رو با ذکر توضیحات در تاپیک جدید بیان کنید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.