PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قدیمی : عبارتهای نا مفهوم !

irshadow
09-09-2007, 01:06 PM
سلام خدمت دوستان عزیز:
من چند تا تاپیک در مورد کامپوننت ها داده بودم و گفته بودم که بعد از نصب داخل آنها پیغامی ظاهر میشه! مثل اینکه این مشکل کامپوننت ها نیست! چون جدیدا در قسمت های مختلفی ظاهر میشه که آخریش قسمت مدیریت> کامپوننت> تنظیمات یادداشت های پیشرفته بود.

طبق معمول این هم قسمتی از متن پیغام که فکر کنم به یک آدرسی اشاره می کنه!
otice: Use of undefined constant _COM_A_ADMIN_EMAIL - assumed '_COM_A_ADMIN_EMAIL' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 134

Notice: Use of undefined constant _COM_A_ADMIN_EMAIL_DESC - assumed '_COM_A_ADMIN_EMAIL_DESC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 134

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_SEC - assumed '_COM_A_EXCL_SEC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 135

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_SEC_DESC - assumed '_COM_A_EXCL_SEC_DESC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 135

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_CONT - assumed '_COM_A_EXCL_CONT' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 136

Notice: Use of undefined constant _COM_A_EXCL_CONT_DESC - assumed '_COM_A_EXCL_CONT_DESC' in /home/cheat/public_html/administrator/components/com_comments/admin.comments.function.php on line 136

آقای فیروزمندان میشه شما کمک کنید! :'(

abtin
09-09-2007, 01:11 PM
خوب قبلا كه بهتون گفته شده .

كامپوننت mos_com يا همون يادداشت هاي پيشرفته با 4.6.2 مشكل داره . به همين دليل توي akocomment هم مشكل ايجاد كرده .

شما بهتره از كامپوننت يادداشت پيشفرض مامبو استفاده كنيد.

يا اينكه كامپوننت mos_com رو كاملا پاك كنيد و از akocomment استفاده كنيد .

radmehr
09-09-2007, 01:16 PM
فایل زبان فارسی این کامپوننت رو دو تا کپی ازش بگیرید
اسم یکیشو بزارید fa_IR.php و اسم دیگری رو هم بزارید persian.php
هر دوشون رو توی پوشه زبان کامپوننت بزارید

irshadow
09-09-2007, 01:23 PM
دوستان مرسی از کمکهاتون..من دارم سعی می کنم .
حتما نتیجه رو گزارش می کنم.