PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من نمیتونم دیتابیس رو بسازم

navid19
09-12-2007, 10:31 AM
من هر کاری میکنم نمیتونم با Appserv دیتا بیس رو بسازم.(4.6.2p)
لطفا منو راهنمایی کنید.
فقط 6 تا تیبل رو میسازه.

نوید
09-12-2007, 10:34 AM
نسخه appserv ؟
چه ایرادی میگیره؟

navid19
09-12-2007, 11:03 AM
The AppServ Open Project - 2.4.5 for Windows

نمیدونم فقط6 تا تیبل رو میسازه.(مگه باید کدوم فایل رو بهش بدم)

جایی هست که طریقه ساخت دیتا بیس رو ببینم.

از چه ورژنی استفاده کنم بهتره .
از کجا بگیرمش؟

mhadaily
09-12-2007, 11:31 AM
The AppServ Open Project - 2.5.9 for Windows
این نسخه را استفاده کنید

ساخت دیتا بیس در لوکال از ساده ترین کارهاست ( وارد localhost بشید و سپس وارد phpmyadmin و بعد از این Create new database اسم رو بدید و create رو بزنید ) این نسخه آخر رو استفاده کنید

یاعلی

navid19
09-12-2007, 03:34 PM
من نمیدونم کدوم فایل رو به عنوان دیتا بیس بدم.

hossein.shokrzadeh
09-12-2007, 04:20 PM
سلام
اينارو بخون:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببين مشكلت حل ميشه؟
يا علي

navid19
09-12-2007, 05:43 PM
خیلی ببخشید که این همه اذیتتون میکنم.
ولی واقعا نمیدونم یا من درست نمیتونم توضیح بدم یا دوستان خیلی سر سری جواب میدن.

این لینک که اصولا عکساش باز نمیشیه .از متنش هم چیزی نمیشه فهمید جز اینکه همه چیز رو بااید پیشفرض قبول کنیم.

در صورتی که من The AppServ Open Project - 2.5.9 for Windows که توصیه دوستان بود رو گرفتم . و در جایی Root Password میخواد که من نمیدونم یعنی چی.و حتماا هم باید بزنی وگر نه قبول نمیکنه. اگه مثلا 123456 هم که میزنی رد میشه و تمام که شد وقتی میخوای PHP My Admin را اجرا کنی میگه ---
phpMyAdmin - error
#2003 - The server is not responding

حالا من نمیدونم باید چه کار کنم.

این که اصلا ربطی به ساخت دیتا بیس نداره.یه جاش فقط گفته (پس از باز کردن فایل فشرده مامبو درون یک فولدر در سایت خود و نیز ایجاد یک دیتابیس برای مامبو از طریق گزینه MySql Databases در cPanel سایت و یا phpmyadmin در لوکال که آموزش آن از قبل در سایت مامبولرن موجود است، نوبت نصب مامبو فرا می رسد.)
این دو لینکی که داده بودین .

abtin
09-12-2007, 06:05 PM
پسورد رو كه تعيين مي كنين سپس براي ورود به phpmyadmin يوزرتون ميشه : root پسورد هم هموني كه تنظيم مي كنين .

ساختن ديتابيس كاري نداره كه

در بدو ورود به phpmyadmin يه فيلد خالي مي بينين ! توي اون اسم ديتابيستون رو بنويسيد و create رو بزنين . ديتابيس ساخته ميشود.

در نصب مامبو هم اسم ديتابيس رو وارد مي كنين . يوزر نيم هم ميشه root و پسورد هم كه ست مي كنين در موقع نصب appserv .