PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در فرستادن نوشته در مامبو 4.6.2

izone
09-12-2007, 04:42 PM
درود و سپاس از همیاری شما.

من مامبو 4.6.2 را به تازگی نصب کردم. زمانیکه کاربری که publisher است یا مدیر کل میخواهد از خود تارنما (نه بخش مدیریت) نوشته ای را ارسال کند دو مشکل پیش می آید:

1- اگر با اینترنت اکسپلورر بخواهیم اینکار را بکنیم زمانیکه روی لینک فرستادن نوشته میزنم پیام خطا میدهد که اینترنت اکسپلورر نمیتواند این صفحه را بازکند. این مشکل در بخش مدیریت هم بود که با نصب پچی که بیرون داده شده بود حل شد.

2- اگر با فایر فاکس وارد شویم میتوانیم وارد این بخش برای ارسال نوشته شویم ولی تنها دسترسی به یک مجموعه داریم. برای نمونه من سه بخش و برای هر بخش سه مجموعه درست کرده ام. ولی در زمان فرستادن نوشته در منوی کشویی انتخاب مجموعه تنها میشود مجموعه سوم را انتخاب کرد و مجموعه های دیگر که همانند همین مجموعه ساخته شده اند و دسترسی عمومی دارند در آن منو نیست.

سپاسگزار میشوم اگر راهنمایی کنید.

izone
09-12-2007, 05:07 PM
ببخشید فراموش کردم بگم که تاریخ انتشار هم بدینگونه در فیلد خوددر زمان فرستادن نوشته نشان داده میشود:

شروع انتشار: 1189616695

mhadaily
09-13-2007, 11:45 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این فایل رو دانلود کنید و روی فایل های قبلی جایگزین کنید در روت مامبو

izone
09-13-2007, 01:27 PM
مجید گرامی سپاس از شما.

بیشتر مشکلات بالا حل شدند. فقط دو اشکال یکی در این بخش و یکی دیگر در بخش مدیریت است.

در بخش کاربری: هنوز امکان انتخاب فقط یک مجموعه از 4-5 مجموعه ای که ساخته ام وجود دارد. در منوی کشویی انتخاب مجموعه فقط یک مجموعه نمایش داده میشود. در صورتیکه مجموعه های دیگر هم عمومی هستند.

در بخش مدیریت: زمان نوشتن یک نوشته تاریخ آن که از تقویم انتخاب میکنیم برعکس فرمت معمولی مامبو نوشته میشود. بدینگونه:

22-06-1386

که درست آن بدینگونه است:

1386-06-22

باز هم از رسیدگی شما سپاس بسیار دارم.

mhadaily
09-13-2007, 04:26 PM
1- منظورتون رو متوجه نشدم اما اگر مجموعه ها خالی باشه نشون داده نمیشه مگر شما در تنظیمات نمایش محموعه های خالی رو هم بله کنید

2- میشه یک عکس بزاری انگار من این مورد را ندارم ... در هر صورت اگر هم این طوری نویشته بشه زیاد مشکلی نیست آیا مشکلی ایجاد کرده ...

به هر حال ...

izone
09-14-2007, 08:19 PM
1- شما زمانیکه میخواهید از بخش ارسال نوشته یک مطلبی را بفرستید باید تعیین کنید که این مطلب مربوط به چه مجموعه ای هست درسته؟ در اون منویی که مجموعه ها را میتونید انتخاب کنید تنها یک مجموعه را نشان میده. همه مجموعه های دیگر هم پرمحتوا هستند و هیچکدام خالی نیستند.

من فکر میکنم بسته به لینکی هست که به این بخش داده شده. لینک اینجوری هست

index.php?option=com_content&amp;task=new&amp;sectionid=3&amp; Itemid=13

حالا اگر بخواهیم خود نویسنده و فرستنده انتخاب بکند این نوشته در کدام بخش ذخیره بشه باید لینک چجوری بشه چون این به مجموعه 3 میره؟

باز هم ممنون از کمک شما.

mhadaily
09-15-2007, 06:19 AM
از کامپوننت ja submit استفاده کن

izone
09-15-2007, 10:14 AM
ممنون. همین الآن دریافت و نصبش کردم عالی بود.

mehriz
09-21-2007, 06:37 AM
با سلام خدمت مديران عزيز
اقاي عزيز من هم اين مشكل را داشتم كه اينترنت اكسپلور نميتونست صفحه را لود كنه و پيغام مي داد و من اين فايلهاي را كه گذاشته بوديد دريافت كردم و در روت مامبو اپلود كردم با زهم ديدم همون پيغام را ميده.؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این فایل رو دانلود کنید و روی فایل های قبلی جایگزین کنید در روت مامبو

hossein.shokrzadeh
09-21-2007, 08:08 AM
روي روت فقط آپلود كرديد؟ يا آپلود كرديد و باز كرديد و فايل هارو جايگزين هم كرديد؟

iransbs
09-21-2007, 10:19 AM
یادتون باشه احتمال داره فایل های JavaScript روی مرورگر شما Cache شده باشه، پس Cache رو حتما خالی کنید، حتما از overwrite شدن همه فایل ها اطمینان پیدا کنید.
در مورد ارسال در چند بخش:
1. لطفا سوال های متفاوت در تاپیک های متفاوت پرسیده بشه
2. چندین بار در همین انجمن به این موضوع پرداختیم، در قسمت منو ها » منوی کاربری بر روی جدید کلیک کنید ،‌ سمت چپ ، قسمت لینک ها ، بر روی لینک - آدرس وب کلیک کنید.
نام لینک رو بزارید مثلا، ارسال نرم افزار و در قسمت لینک وارد کنید

index.php?option=com_content&amp;task=new&amp;sectionid=SE CTIONID&amp;Itemid=LINKID
در حال حاضر بجای SECTIONID باید ، شماره بخشی که می خواهید کاربر بتونه در اون خبر ارسال کنه رو وارد کنید و در قسمت LINKID بعد از ذخیره لینک، ببینید که ID لینک جدیدی که ساختید چی هست و بجای LINKID قرار بدید.

موفق و پیروز باشید
یا علی