ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو 4.6.2

harrypotter228
09-13-2007, 01:36 PM
سلام دوستان من می خوام مامبو 4.6.2 را روی سرور نصب کنم ولی بعد از مرحله پایانی دوباره باز می گرد تو صفحه نصب :-[

لطفا کمک کنید.

radmehr
09-13-2007, 02:54 PM
در مرحله پایانی به شما یک سری کد میده که باید توی فایل configuration.php بریزید و آپلودش کنید

harrypotter228
09-14-2007, 06:59 PM
Warning: fopen(langconfig.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\globalhacker.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ation\index.php on line 48

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\globalhacker.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ation\index.php on line 61

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\globalhacker.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ation\index.php on line 62

doost aziz to safeh aval ba in error mideh

mhadaily
09-15-2007, 06:04 AM
دوست من سرور شما ویندوز هست و بارها مطرح کردیم سرور های ویندوزی مناسب مامبو و ... نیستند
سرور خود را تغییر دهید .