PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرا نشدن

جلال افشار
04-23-2006, 12:39 PM
من مامبو فوق حرفه اي رو از همين سايت دانلود كردم و روي سرور نصب كردم نصب هم با موفقيت انجام شد. فلدر installation رو هم پاك كردم اما وقتي مي خوام اجرا كنم
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.

Open the home page, and then look for links to the information you want.
Click the Back button to try another link.
Click Search to look for information on the Internet.

HTTP 404 - File not found
Internet Explorer

ميده. چرا بايد اينطور باشه؟ تمام فايل هاي index هم هست. Premissions فايل هاي الان 444 هست نبايد تغيير كنه؟ البته فلدرهايي رو كه موقع نصب مي خواست 777 كردم. براي چي اجرا نميشه؟

Siamak
04-23-2006, 01:18 PM
پرمیشن ها رو که خیلی پایین اوردی
فایلها رو بزار 644 و فولدر ها رو 755 ببین چه میشه.

جلال افشار
04-23-2006, 07:09 PM
سيامك جان پرميشن هايي كه 777 بود يعني اونايي كه تو راهنما گفتين رو دست نزنم؟

firoozmandan
04-24-2006, 04:58 PM
بعد از بررسی مشکل دوستمون پیدا شد .

از اونجایی که ممکنه شما هم به این مشکل بربخورید مشکل و راه حل رو بیان میکنم.

در مرحله آخر نصب مامبو یک کد به شما میده که باید این کد رو Copy کنید و در فایل Configuration.php ذخیره کنید . و بعد از اون شاخه installation رو حذف کنید .
دوست عزیزمون متوجه این کد نشده بودند و فایل Configuration.php رو ایجاد نکرده بودند و شاخه installation رو حذف کرده بودند .

در این حالت مامبو چون قادر به پیدا کردن فایل configuration.php نیست تشخیص میده که مامو هنوز نصب نشده و redirect میشه به شاخه installation و این شاخه چون وجود خارجی نداشت با Error 404 مواجه میشدند که با ایجاد فایل مذکور مشکل حل شد .

یا علی

جلال افشار
04-24-2006, 10:24 PM
آقاي فيروزمندان عزيز خيلي لطف كردن و مشكل من حل شد منتهي ايراد الان اينه كه من وقتي وارد ادمين ميشم هرچي يوزر و پسورد رو ميزنم اتفاقي نمي افته! يعني حتي نميگه پسورد شما غلطه البته من مطمئنم درسته. شايد پرميشن ها باشه.
اگه اينطوره آيا تغييراتي كه گفتين رو بايد روي همه فايل ها و همه فلدرها انجام بدم؟ يا فقط اصلي ها كافيه؟

Siamak
04-25-2006, 07:38 AM
توضیحات کامل داده شده.

جلال افشار
04-26-2006, 08:05 AM
توضیحات کامل داده شده.

آره سيامك جان ! اما الان همه فلدرها 755 و همه فايل ها 644 ولي كماكان همونه :(

firoozmandan
04-26-2006, 12:25 PM
یوزر و پسورد رو برام ارسال کنید چک میکنم .

Cpanel & Mambo

یا علی