توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سطح دسترسي كاربران
ediir
09-15-2007, 04:47 PM
آيا اين امكان وجودداره مامبو رو طوري تنظيم كرد كه سطح دسترسي كاربراني كه ثبت نام ميكنن طوري باشه كه بتونن فقط مطلب منتشر كنن وتنها بتونن مطالبي رو كه خودشون ارسال كردن ويرايش كنن؟اگه ميشه به چه صورت اين تغيير رو اعمال كنم
با تشكر
abtin
09-15-2007, 07:58 PM
از مديريت كاربران ، سطح دسترسي Author را اگه براي كاربرا انتخاب كنيد ، مطالب ارساليشون بعد از تاييد مدير منتشر ميشه و بعدش هم فقط مي تونن مطالب خودشون رو ويرايش كنن .
اگه چيزي فراتر از اين سطوح دسترسي پيشفرض مي خواين بايد از كامپوننت مخصوصش استفاده كنيد .
titanpass
05-10-2008, 08:50 AM
سلام من يوزر Author تعريف كردم ولي اصلا اجازه ورود بهش نمي ده ميگه سطح دسترسي پايينه
abtin
05-10-2008, 10:26 AM
به مدیریت که نمی تونه وارد بشه !
یا اینکه از ماژول ورود خروج نمی تونه وارد بشه ؟
یوزر رو منتشر کردید ؟
titanpass
05-12-2008, 01:43 PM
به قسمت مديريت نمي تون وارد بشه.
مثلا من از نوع Author Editor ,... يا هر سطح ديگه اي زير manager تعريف كنم پيغام "نام كاربري يا كلمه عبور صحيح نمي باشد يا سطح دسترسي شما پايين است لطفا دوباره سعي كنيد" را مي دهد
abtin
05-12-2008, 02:56 PM
خوب عزیزم این مدلشه !
فقط کاربران با دسترسی بالاتر از manager می تونن برن به مدیریت .
کاربران با سطح دسترسی پایین تر ارسال مطلب و ... را باید از همون صفحه سایت و منوی کاربری و لاگین کردن از طریق ماژول ورود و خروج بکنن.
یه سری به آموزش های سایت بزنید . همچنین کلمه ی کلیدی " ارسال مطلب " را در انجمن جستجو کنید . ;(
titanpass
05-13-2008, 08:49 AM
سلام ممنوناز جوابتون
من نمي دونم چرا هركاري ميكنم منوي كاربري فعال نميشه. اصلا وقتي يوزر وارد ميشه منوي كاربري فعال نميشه.
1- ازكجا بايد فعالش كنم
2- اگر پاكشكرده باشم ميشه بازم بيارمش
انقده ور رفتم كه كل سايت خراب شد اگر ميتونيد سريع جواب بديد كه اوضاع خرابه ممنون
abtin
05-13-2008, 09:51 AM
سلام
1- از مدیریت ماژول های کاربری . چک کنید ماژول منوی کاربری منتشر شده باشه و در قالب موقعیتی مناسب داشته باشه .
2- اگه پاکش کرده باشید . به مدیریت منو برید . یک منوی جدید به نام منوی کاربری بسازید . و دسترسی اون رو registered بزارید . سپس به طور خودکار یک ماژول در مدیریت ماژول های کاربری ظاهر میشه که همون مرحله یک رو تکرار کنید .
titanpass
05-13-2008, 11:44 AM
سلام
منو داخل مديريت منو وجود دارد ولي قاببل اعمال نيست
من هر كاري مي كنم نميتونم كاري كنم كه منوي كاربري روي خروجي بياد. آيا بايد سطح منوي كاربي رو تغيير بدم اگر اينطور است ازكجا
titanpass
05-13-2008, 01:19 PM
متاسفانه زدم چشمش هم كور شد. آقا اين منوي بالاي مديريت ديگه نمي آد چكار كنم
mr_aliagha
05-13-2008, 01:38 PM
این جوری که بوش میاد کل قسمت مدیریت رو overwrite کنید بهتر باشه...
titanpass
05-13-2008, 03:50 PM
چجوري
atoofy
05-13-2008, 04:00 PM
سلام.هیچی دیگه فایل های پوشه administrator از توی هسته مامبو که احتمالا یه دونه از اون را رو هاردتون داربد از طریق FTP یا از طریق file manager پنل هاستتون جایگزین فایل های فعلی پوشه administrator در هاستتون کنید.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلی
firoozeh
05-13-2008, 05:25 PM
وقتی یک یوزر رو Super administrator میکنید چجوری میشه سطح دسترسیش رو دوباره پایین تر آورد؟
ضمنن اینکه آیا این امکان داره که یک یوزر که بلاک شده بتونه وارد سایت بشه؟ چون الان تو سایت من این اتفاق افتاده و یوزری که بلاک شده بوده الان روز ورودش رو که همیشه مال چند ماه پیش بوده داره نشون میده که 3 روز پیش توی سایت بوده و این خیلی عجیبه برام
hossein.shokrzadeh
05-13-2008, 07:20 PM
سلام
از دیتابیس میتونید تغییر بدید
یا علی علیه السلام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.