توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو
neeky
09-17-2007, 02:33 PM
من میخوام برای سایتم از مامبو استفاده کنم. مامبو رو تو دیتا بیسم ریختم اما الان برای مرحله نصبش هاستم رو از من میخواد و من هر چی مینویسم ارور میده. میشه راهنماییم کنید لطفا
من میخوام برای سایتم از مامبو استفاده کنم. مامبو رو تو دیتا بیسم ریختم اما الان برای مرحله نصبش هاستم رو از من میخواد و من هر چی مینویسم ارور میده. میشه راهنماییم کنید لطفا
به انجمن مامبولرن خوش آمدید
لطفا سوال خود را در انجمن زیر مطرح نمایید:
نصب مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
با برسیکه من کردم مشکل این دوستمون اینه:
کنترل پنلش cpanel نیست و my superb هست.
کل فایل ها به صورت دستی در سرور آپلود ده.
موقع نصب هاست را local host که تعرف میکنه خطا میدهد.
از مسئول هاست هم که راهنمایی خواسته گفته اسم دومینت را بگزا که احتمالا اشتباه راهنمایی کرده.چون ای کار را هم کردیم و نشد
sorry4uboth
09-17-2007, 08:58 PM
نام هاست Mysql رو باید مسئولین سرورتون بهتون بگند!!
این مورد رو از پشتیبانی سرور جویا بشید
از مسئول سرور پرسیده گفته:
207.228.240.67.
ولی من امتحان کردم باز هم مثل قبل پیغام میدهد که یوزر و پسورد دیتابیس درست نیست در حالی که با همین یوزر و پسورد داخل دیتا بیس می شود.
کسی از دوستان میتواند کمک بیشتری بکند
hossein.shokrzadeh
09-18-2007, 07:27 PM
سلام
آخه عزيزم، بايد مدير سرور راهنمايي كنه، من نظرم اينه كه يه مقدار بيشتر از اونور پيگيري كنيد، اينقدر بگيد تا يه كاري بكنند :)
يا اينكه ديگه پاشين بياين رو مامبوسرور حالشو ببرين ;)
يا علي
ok
مشکل حل شد ولی فقط یک گیر کوچولو
پس از نصب پیغام میدهد که نصب کامل شد.
وقتی دکمه بالای صفحه را میزنم که بروم توی سایت دوباره بر میگردد به قسمت اول که میخواهد دوباره نصب کند.
install.php را تغییر نام دادم اون موقع ارور 404 میدهد
hossein.shokrzadeh
09-18-2007, 08:26 PM
سلام
فايل configuratoin احتمالا ايجاد نشده، بررسي كن، بعد از ايجاد، فولدر installation رو حذف كن...
يا علي
goli_boya
10-21-2007, 05:55 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصا مدیران محترم.
من کلیه فایل ها و فولدر های مامبو رو به هاست خودم انتقال دادم. اما وقتی می خوام نصب کنم خطا می ده.در مرحله ی اول می مونه.می گه یوزر و پسورد اشتباهه.اما هر چی می کنم (عوض)نمی شه که نمی شه.چند بار دیتا بیس رو پاک کردم و دوباره ساختم. مطمئن هستم که نام کاربری و پسورد رو درست می زنم اما نمی شه.
نمی دونم مشکل از کجاست.
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.
firoozmandan
10-21-2007, 06:42 AM
سلام
ابتدای یوزرنیم دیتابیس و نام دیتابیس ، یوزرنیم سایت رو وارد میکنید ؟
مثلا اگر یوزرنیم هاست شما TEST باشه
و یوزر نیم دیتابیس mambo باشه باید در هنگام نصب به این صورت یوزر رو وارد کنید :
TEST_mambo
یا علی
goli_boya
10-22-2007, 12:58 PM
آقا من همه ی اینارو درست انجام میدم.حالا اینا برطرف شد و صفحه4 رو رد کردم .می گه نصب با موفقیت انجام شد.فایل configuration رو هم درست کردم.آپلدش هم کردم.
اما سایت بالا نمیاد.مشکل از کجاست؟؟ :( >:( وقتی میزنم که بره به بخش مدیریت نمیره.همه ی فایل ها درست هستن.کمکم کنید.... :-[
radmehr
10-22-2007, 01:04 PM
آدرس سایت ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.