توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : mostlyceV2.2مشکل در نصب
mohsenvaziri
09-18-2007, 10:23 AM
سلام ،من به تازگی به جمع مامبو پیوستم،مامبو هم ورژن 4.6.2 هست و نسخه mostlyceV2.2 باا ین ورژن سازگا ر هست رو دانلود کردم بعد که نصب کردم نوشت با موفقیت نصب شد ولی در قسمت مامبوت ها و کامپونتها نشونش نمی ده و در تنظیمات کلی هم فقط NO WZIWINg را دارم برای ادیتور باید چیکار کنم کارم گیر کرده!یه مشکل دیگ این که بعض از بخش ها و مطالبم کنارشون یه قفل اومده و نه میشه حذفشون کردو نه میشه ویرایش با اونا باید چیکار کنم؟ مرسی لطفا سریعتر بهم بگین مرسی!
mhadaily
09-18-2007, 10:52 AM
سلام دوست من
1- دوباره پاک کن و نصب کن ( البته اول بگو شبیه سازت چی هست ؟)
2- در این مورد بحث شده در انجمن سرچ کن
اما جواب شما در مدیریت مامبو ---> سیستم ---> چک کلی
mohsenvaziri
09-18-2007, 11:53 AM
مرسی مشکل قفل ها حل شد، :) :-*
ولی منظورتون از شبیه ساز چیه؟ ???و تازه وقتی اصلا نه توی مامبوتها نشون ش میده و نه توی کامپوننتها چجوری من پاکش کنم از روی هاستم که نم یدونم کجا هستش و کدوم فایلهاس! جون من بگین چجوریه که بد جوری به مشکل بر خوردم!مرسی :'( :-[
mhadaily
09-18-2007, 12:17 PM
خب به صورت دستی پاک کن
یعنی توی فولدر مامبوت ها برو و اسم احتمالا آمده پاکش کن
در ضمن از چه نسخه ای از مامبو داری استفاده می کنی؟؟
منظور از شبیه ساز نرم افزاری هست که روی لوکال نصب کردی و با اون داری مامبو و ... را اجرا می کنی مانند appserv , easycafe , wamp
mohsenvaziri
09-18-2007, 09:52 PM
ورژن مامبوی من 4.6.2 هست آخرین ورژنی که اومده
شبیه سازم اگه منظروتونو درست فهمیده باشم ماله من آپاچی هستش!
یعنی این مشکل حل میشه چون خیلی احتیاج دارم به ابزارهای ادیتور اخه عادت دارم متنهای جینگولیه رنگ رنگی بنویسم ;D :-*
mohsenvaziri
09-18-2007, 10:05 PM
راستی من روی لوکالم مامبو نصب نیست مستقیم روی هاستم نصب کردم این آدرسlم هستش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
09-19-2007, 06:05 AM
خب شما اصلا چرا در 4.6.2 پاک کردید که دوباره نصب کنید دوست عزیز
پیش فرض مامبو 4.6.2 آخرین ورژن این ادیتور بود .
mohsenvaziri
09-19-2007, 07:36 AM
دوست خوبم می دونم ولی وقتی از همون اول نصب یاراد داشت و ابزارها معلوم نبود!در بحثها دیدم که گفتن پاکش کنید دوباره نصب کنید منم همین کارو کردم!الان مشکل پیدا کردم باب راه حل بم بگین چرا منو مجازات می کنید سر کوفتم میزنید! :'(
حالا باید چه کار کنم تااین ادیتور رو نصب کنم دوباره و اینبار سالم باشه؟
mhadaily
09-19-2007, 08:13 AM
خب دوست عزیز چرا ناراحت میشید
شما یک لطفی کن فولدر های mambots\editors و components رو ببین و mostlyce رو پاک کن همچنین در فولدر administrator هم همین کار رو بکن وارد components بشو و پاک کن
بعد از اول دوباره نصب کن انشا الله مشکل حل میشه
Shahryar_NEO
05-17-2008, 05:11 PM
خب دوست عزیز چرا ناراحت میشید
شما یک لطفی کن فولدر های mambots\editors و components رو ببین و mostlyce رو پاک کن همچنین در فولدر administrator هم همین کار رو بکن وارد components بشو و پاک کن
بعد از اول دوباره نصب کن انشا الله مشکل حل میشه
پاک کردم این فایل ها را بنده اما نصب نشد دوباره و اروری media/installation و در آخرش com_mostlyce already ... را میده چی کار کنم ؟ هر فایلی هر جا بود را پاک کردم .
mhadaily
05-19-2008, 07:44 PM
پس هنوز در دیتابیس لینکش بوده باید اون رو هم از جداول پاک می کردی
الان اگر فولدر ها نیست بگو تا بگم در دیتابیس چه کار کنی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.