توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكلي در فارسي سازي قالب
رضايي
09-19-2007, 09:36 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با سلام
من تو فارسي كردن اين قالب 2 تا مشكل به صورت زير دارم:
A : توي موقعيت user 3 كه منوي بالا قرار گرفته نمي تونم از منو هاي جاوايي استفاده كنم و همينطور وقتي گزينه عدم انتشار براي اين موقعيت رو فعال مي كنم هيچ فرقي نمي كنه و همچنان اكتيو هستش
B : ميخواستم بدونم با چه نرم افزاري راحت تر مي تونم تو قسمت B يه user تعريف كنم.
با تشكر، رضايي
mhadaily
09-19-2007, 09:56 AM
با نرم افزار Dreamweaver
به نظر این قالب تجاری میاد ؟؟ اسم قالب چیست ؟
رضايي
09-20-2007, 07:29 AM
يكي از دوستاي من تو وب سايت " تمپليت پلازا " عضو هستش و اين قالب رو از اونجا داونلود كرده.
در حقيقت به صورت قانوني خريداري شده
شما كه با خريد قانوني قالب مشكلي ندارين؟ :o
mhadaily
09-20-2007, 09:00 AM
خیر با خرید قانونی مشکلی نداریم به شرطی که از این مورد اطمینان حاصل کنیم
در مورد قسمت A احتمال داره که قالب در ایندکس از این منو استفاده کرده باشه و ... و یا اینکه برای موقعیت user3 یک فرمان IF گذاشته نشده باشه
به هر حال اگر خواستید این موارد رو دقیق پیگری کنید به صورت عمومی نمی تونم بیشتر توضیح بدم دوست خوبم
رضايي
09-20-2007, 12:00 PM
خوب يعني اصلا نميشه يه كم ديگه راهنمايي كنين؟ ???
فقط يه كم :)
ممنون ميشم
mhadaily
09-20-2007, 12:32 PM
فقط می تونم بگم
حالت اول نگاه کنید در تنظیمات این قالب و یا ایندکس اون ببیند آیا منویی رو به خود قالب لود می کنه یا نه اگر بله بنابراین اون کد رو حذف کنید تا نمایش داده نشود
فقط با حذف کدهای مربوطه می توان اون رو نمایش ندهد اگر هم که یک موقعیت ماژول است باید ...
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.