PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مکان های مختلف قالب ja_sabina

30vil
09-19-2007, 02:50 PM
میشه در یک عکس مکان های مختلف قالب ja_sabina رو یکی به من بگه مثلا بگه کجا ها می تونم ماژول ها رو قرار بدم و اسم اون قسمت چیه؟
من قبلا از سیستم 461 استفاده می کردم الان ارتقا دادم به 462 و می خوام بدونم که جاهای این قالب چیه

radmehr
09-19-2007, 04:20 PM
yoursite.com/index.php?tp=1
آدرس سایتت رو اینجوری بزن موقعیت های قالب رو میبینی!

30vil
09-19-2007, 06:06 PM
قربون دستت من تا حالا نمی دونستم
عالی بود

hossein.shokrzadeh
09-19-2007, 06:07 PM
فدات شم ;) اگه مقاله هارو ميخوندي و سرچ ميكردي ميدونستي ديگه جيگر ;D

30vil
09-19-2007, 06:18 PM
بعد از این می خونم
و یک سوال کوچولو می دونم که جایش اینجا نیست ولی اگه ممکنه جواب بدیدن
چه طوری می تون به قالب که پایین به شکل زیر است چند تا یوزر دیگه اضافه کنم؟
یعنی این شکل :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به تصویر زیر تبدیل بشه( یعنی دو تا یوزر دیگه هم ایجاد بشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hossein.shokrzadeh
09-19-2007, 06:21 PM
سلام
اين قالب ميدوني چجوريه؟
وقتي كه تو موقعيت هاي user2 و 3 هم ماژول بگذاري، اون موقع اونها ايجاد ميشن ;) قالب باهاليه
اين همه ي موقعيت هايي كه ميخواي رو داره
يا علي

30vil
09-20-2007, 11:55 AM
یعنی شما می فرمایید که من وقتی یوزر 2 رو انتخاب کنم میره همان جا که من می گم و برای یوزر 3 هم همین طور است؟

و یک سوال دیگه در مورد این قالب و اون اینکه : در شکل کلی قالب که در مدیریت نمایش میده برای بالا هم موقعیت هست که در اون آدرسی که نوشتم نمایش نمیده اسم اون موقعیت ها چی هست؟

بازم هم تشکر می کنم

mhadaily
09-20-2007, 12:36 PM
منظورش این بود که اگر در موقعیتی چیزی انتشار نیافته باشد اون اون موقعیت نشون داده نمیشه اگر هم انتشار بیاد نشون داده میشه

ببخشید قالب مدیریت ؟؟؟

منظورتون بود و یا همین قالب دقیق تر بگید و یا با عکس نشون بدید

30vil
09-20-2007, 03:10 PM
منظور من اون بالای سبز رنک قالب و جای منو بار ها است روی تصویر این قسمت ها را با مستطیل محدود کردم نگاه کنید

mhadaily
09-20-2007, 06:04 PM
موقعیت ها رو می تونی با زدن یک yoursite.com/index.php?tp=1 بدست بیاری

اونجا منویی که می بینی هم ja_splitmenu هست که ....

بالای اون هم user4 می باشد همین

iransbs
09-20-2007, 06:11 PM
شاید اشتباه متوجه شده باشم ، اما اگر منظور شما این هست اون قسمت رو می خواین به مثلا سه قسمت تقسیم کنید در صورتی که تنها از یک قسمت تشکیل شده، شما نیاز به کمی دانش HTML + CSS دارید تا جدول را به چند بخش تقسیم کنید، بعد در هر بخش برای فعال کردن یک موقعیت کد زیر رو قرار بدین

&lt;?php mosLoadModules(&#039;Position Name&#039;); ?&gt;
در بالا بجای Position Name ، نام موقعیت خود را قرار دهید ، مثلا user2, user3

موفق و پیروز باشید
یا علی