ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغیر لوگوی سایت از jpg به swf

aghamahdi
09-20-2007, 07:35 AM
سلام من می خواستم لوگوی بالای سلیت رو عوض کنم اما هر چی توی فایل /templates/ja_sabina/index.php گشتم کد لو شدن عکس mainheadbg.jpg رو نتونستم پیدا کنم.
اکستنشن لوگو رو از مجا می شه تغیر داد.راستش تو انجمن هم کلمات "تغیر لوگو" "لوگو" logo تغیر" و ... رو امتحان کردم اما چیزی پیدا نکردم.در صورتی که قبلا بحث شده لطفا آدرسش رو به من بدید
مرسی

hossein.shokrzadeh
09-20-2007, 07:38 AM
سلام
از تو css میخونه
شما باید تو کد های خود index دست ببرید، و از تو css پاکش کنید...
راجع به قرار دادن flash هم قبلا صحبت شده، یادمه یه آموزش هم داشت حتی، اونارو بخون
یا علی

sadatian
09-20-2007, 07:41 AM
سلام حسين جان
اگه لينك آموزش رو ميزاشتي خيلي بهتر بود. ممنون دعاي فرج يادت نره

aghamahdi
09-20-2007, 07:44 AM
از تو css میخونه
از توی کدوم فایل سی اس اس؟

شما باید تو کد های خود index دست ببرید،
منظورتون ایندکس اصلی سایته که تو شاخه روت هست؟یا ایندکسی که توی ادرس templates/ja_sabina/index.php هست یا ...؟

نوید
09-20-2007, 07:47 AM
از تو css میخونه
از توی کدوم فایل سی اس اس؟

شما باید تو کد های خود index دست ببرید،
منظورتون ایندکس اصلی سایته که تو شاخه روت هست؟یا ایندکسی که توی ادرس templates/ja_sabina/index.php هست یا ...؟

ایندکس توی ادرس templates/ja_sabina/index.php

hossein.shokrzadeh
09-20-2007, 07:52 AM
سلام
از /templates/ja_sabina/css/layout.css قسمت #ja-mainheadwrap (line 66)
در مورد آموزش هم من نتونستم پیدا کنم، با dreamweaver باز کنید قالب رو خودش این امکان رو داره
یا علی

sadatian
09-20-2007, 07:55 AM
سلام
نميشه آدرس فايل فلش رو در فايل سي اس اس بديم؟

نوید
09-20-2007, 08:08 AM
نه نمیشه چون باید کد فلش پلیر را بزاری داخل index.php

aghamahdi
09-20-2007, 08:36 AM
نمی شه کد فلش پلیر رو هم دستی وارد صفحه کرد؟
فکر کنم بشه!اگر می شه کد فلش پلیر رو هم بهم بدید! ::)
بقیه قالبها از توی فایل ایندکس بود قابل ویرایش بوود این چرا اینجوری هست!!!!

hossein.shokrzadeh
09-20-2007, 08:42 AM
سلام
میتونی جای هدر یه موقعیت ماژول بسازی، یه ماژول دستی درست کنی که توش فایل flash پخش شه
یا علی

mobilexf
01-08-2008, 03:32 PM
سلام من هم گفتم چون سیستم مامبو به من خیلی کمک کرد من هم یه کمک به پشتیبانی کنم
پسرم :D باید این کد رو قرار بدی فقط و در قسمت کد فایل لینک مستقیم فلش رو بذاری و اندازش هم درست کنی که من هر دو رو 300 نوشتم ممنون

&lt;p align=&quot;center&quot;&gt;&lt;&lt;embed type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; pluginspage=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> src=&quot;کد فایل فلش آپلود شده&quot; swLiveConnect=&quot;true&quot; width=&quot;300&quot; height=&quot;300&quot;&gt;

z-tazekar
01-08-2008, 10:09 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>