PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند صفحه asp و مامبو

avishan
04-26-2006, 09:29 AM
سلام

اولا تشکر از زحمات همه شما در تیم مامبولرن ...
من یک سایتی که قبلا ترکیبی از HTML و asp بوده رو دارم تبدیل به مامبو می کنم ..خوب با صفحه های HTML که هیچ مشکلی ندارم ..اما چند صفحه ASP دارم که با CDOSYS یک سری اطلاعات گرفته شده از فرم رو به یک سرور می فرسته و بعدش یک فایل رو برای فرد میل می کنه .... می خوام یه جوری این صفحمو همگون با بقیه صفحه mambo base کنم نظر شما چیه ؟

Siamak
04-26-2006, 11:19 AM
اگر هاست شما ویندوز هست که مشکلی ندارید.
اگر لینوکس هست میتونید از یه سایت دیگه لینک بگیرید و پارامتر ها رو به این سایت جدید ارسال کنید.
روش بهتر اینه که دوباره با php باز نویسی کنید.
ضمنا یه برنامه هست به اسم ASP2PHP برای تبدیل اسکریپتهای {مزخرف!} ASP به اسکریپت های {عشق!} PHP که میتونید ازش استفاده کنید.

avishan
04-30-2006, 08:31 AM
ممنون از راهنمایی شما ....این برنامه asp2php باید برنامه خیلی جالبی باشه و برای من خیلی به درد بخور .چون من تا الان همیشه asp کدینگ می کردم ...اگه لینک بخصوصی از این برنامه دارین خیلی ممنون می شم که بفرستین ..اگه نه که خودم یه سرچ می کنم ....
ممنون

Siamak
04-30-2006, 02:16 PM
از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> sv سرچ کن پیدا میکنی.