PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آفلاين پس از نصب 4.6.2p

sadatian
09-21-2007, 10:44 AM
سلام
با توجه به مشكلاتي در ارتقا به وجود آمد صلاح ديدم كه مامبو 4.6.1p را حذف و نسخه 4.6.2p را نصب كنم. نصب به خوبي انجام شد ولي حالا كه ميخواهم به قسمت مديريت برم همش ميگه سايت آف هست و لوگوي مامبولرن رو مياره. ميتونيد ببينيد. فايل كانفيگ هم درست كردم و در آخر آنچه را كه داده بود كپي كردم و آپلود كردم.

لطفاً راهنمايي كنيد

iransbs
09-21-2007, 11:22 AM
دوست عزیز ، این طور که پیداست نام بانک اطلاعاتی درست وارد نشده، چون همون طور که به شماره خطا توجه می کنید شماره 3 هست ، که زمانی پیش میاد یا نام کاربری تعریف شده به اون دیتابیس متصل نشده باشه یا اینکه اصلا اون بانک اطلاعاتی ایجاد نشده باشه.

موفق پیروز باشید
یا علی

sorry4uboth
09-21-2007, 02:25 PM
در صورتی که مشکل پا بر جا بود یوزر و پسورد هاست رو بفرستید تا بررسی کنم و همینجا اعلام میکنم.

Enterhost
10-04-2007, 04:56 PM
با سلام

من هم نصب کردم و با همین مشکل رو برو هستم البته ارور شما ره 2 رو به من می ده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

نوید
10-05-2007, 07:27 AM
ایراد شماره 2
مراحل زیر را انجام بدید
1- مطمئن بشید تنظیمات فایل configration.php درباره پایگاه داده صحیح باشد
2- پایگاه داده را repair نمایید

Enterhost
10-05-2007, 10:32 AM
باسلام

دوست عزیز repair هم کردم ولی جواب نداد باز هم آفلاینه

qomiha
10-05-2007, 11:47 AM
فایل کانفیگوریشن رو مجددا آپلود کن ، شاید به خاطر این باشه.

Enterhost
10-15-2007, 04:08 PM
با سلام

دوست عزیز باز هم سایت به صورت آفلاین بالا می یاد و یه مشکل دیگه وقتی آدرس سایت رو با www می زنم صفحه سفید می یاد و حتما باید بدون www باشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باتشکر

Enterhost
10-15-2007, 04:09 PM
این هم آمار ریپیرش

enterray_smf.mos_banner OK enterray_smf.mos_bannerclient OK enterray_smf.mos_bannerfinish OK enterray_smf.mos_categories OK enterray_smf.mos_comment OK enterray_smf.mos_components OK enterray_smf.mos_contact_details OK enterray_smf.mos_containers OK enterray_smf.mos_content OK enterray_smf.mos_content_frontpage OK enterray_smf.mos_content_rating OK enterray_smf.mos_core_acl_aro OK enterray_smf.mos_core_acl_aro_groups OK enterray_smf.mos_core_acl_aro_sections OK enterray_smf.mos_core_acl_groups_aro_map OK enterray_smf.mos_core_log_items OK enterray_smf.mos_core_log_searches OK enterray_smf.mos_groups OK enterray_smf.mos_mambots OK enterray_smf.mos_menu OK enterray_smf.mos_messages OK enterray_smf.mos_messages_cfg OK enterray_smf.mos_modules OK enterray_smf.mos_modules_menu OK enterray_smf.mos_newsfeeds OK enterray_smf.mos_parameters OK enterray_smf.mos_poll_data OK enterray_smf.mos_poll_date OK enterray_smf.mos_poll_menu OK enterray_smf.mos_polls OK enterray_smf.mos_sections OK enterray_smf.mos_session OK enterray_smf.mos_stats_agents OK enterray_smf.mos_template_positions OK enterray_smf.mos_templates_menu OK enterray_smf.mos_users OK enterray_smf.mos_usertypes OK enterray_smf.mos_weblinks OK

باتشکر

mhadaily
10-16-2007, 07:33 AM
من با www بدون این هر دو زدم مشکل از نظر سفید بودن نبود فقط حطای شماره 2 هست که با دیتابیس نمی تونه ارتباط بر قرار کنه حتما دوباره user ها پسوورد ها و ... را چک کنید و بررسی کنید