ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در برگرداندن ديتابيس كامپونت babackup به صورتي دستي د

علیرضا
09-21-2007, 02:47 PM
سلام
روز و نماز همه در اين ماه مبارك قبول حق تعالي
مي بخشيد من با babackup يك بك آپ از سايت در حالت لوكال گرفتم و ديتابيس رو هم وقتي خواستم دستي در phpMyAdmin برگردونم (در اينجا مثلا در ديتا بيسي به نام "454" ارور زير را مب دهد.

Database 454 running on localhost
Error

There seems to be an error in your SQL query. The MySQL server error output below, if there is any, may also help you in diagnosing the problem

ERROR: Unknown Punctuation String @ 1
STR: //
SQL: // Mambo Open Source MySQL-Dump
// <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
// Host: گروه دانشجويان مديريت
// Generation Time: Sep 21, 2007 at 04:09
// Server version: 5.0.16-nt
// PHP Version: 4.4.1
// Database : `454`
// --------------------------------------------------------
// Table structure for table `mos_adv_fields`
DROP table IF EXISTS mos_adv_fields
SQL-query :

// Mambo Open Source MySQL-Dump // <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> // Host: گروه دانشجويان مديريت // Generation Time: Sep 21, 2007 at 04:09 // Server version: 5.0.16-nt // PHP Version: 4.4.1 // Database : `454` // -------------------------------------------------------- // Table structure for table `mos_adv_fields` DROP table IF EXISTS mos_adv_fields

MySQL said:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near &#039;// Mambo Open Source MySQL-Dump
// <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
//

مشكل از كجاست؟

sorry4uboth
09-21-2007, 03:04 PM
بکاپ رو با استفاده از خود کامپوننت بکاپ مامبو بگیرید یا با PHPMYADMIN
ورژن های دیتابیس و PHPMYADMIN خودتون در لوکال و سرور رو هم لطفا بگید تا دقیق تر راهنمایی کنیم.

علیرضا
09-21-2007, 06:46 PM
سلام
من بك آپ رو با بكاپ مامبو گرفتم و مي خواستم با PHPMyAdmin برگردونم.
اينم ورژناي برنامه است.
من (فعلا) اين برنامه رو در لوكال تست مي كنم كه اتفاق افتاد.
phpMyAdmin 2.5.7-pl1
MySQL 5.0.16-nt
يا علــــــــــي

sorry4uboth
09-21-2007, 06:58 PM
شما اگر با کامپوننت بکاپ مامبو یا خود phpmyadmin بگیرید مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه برای بازیابی اینها روی سرور مشکل تفاوت ورژن بانک اطلاعاتی داشته باشید
که باز هم قابل حل هست.

علیرضا
09-21-2007, 09:28 PM
سلام آقا محمد
من دارم اين برنامه رو لوكال تست مي كنم.
براي مثال به وسيله كامپونت مامبو بك آپ يك بك آپ كامل گرفتم.
بعد رفتم در PHPMyAdmin بانك اطلاعاتي (كه در اينجا نامش 454 است) را پاك كردم و بعد به همان نام 454 خالي يكي ساختم و بعد وارد آن شدم و از تب SQL آدرس بك آپ ديتابيس را كه كامپونت &quot;بك آپ مامبو&quot; ايجاد كرده بود را دادم و GO كردم كه ارور بالا آمد.
حالا بايد چه كار كرد؟
يا علــــــــــي

sorry4uboth
09-21-2007, 09:31 PM
شما چرا بکاپ ها رو با خود phpmyadmin نمیگیرید؟!

علیرضا
09-21-2007, 09:55 PM
سلام دوباره
گفتم داشتم اين كامپونت رو بررسي مي كردم.

نظرتون با اين راه حل براي يك بك آپ گيري كامل و بي نقص چيه؟
1. با كامپونت بك آبگيري مامبو يك بك آپ كامل از فايل ها بگيرم.
2. با PHPMyAdmin هم از ديتابيس بك آپ بگيرم.
وقتي مشكلي پيش اومد اونا رو اكستركت كنم.

آيا ممكنه اين روش نقصي هم داشته باشه؟
يا علـــــــــــي

hossein.shokrzadeh
09-21-2007, 09:58 PM
سلام
روش خوبيه :) ولي اگر روي هاستينگ مامبولرن باشيد زياد معقول نيست ;) چون خود filemanager اي كه تو هاستيگ مامبولرن هست، فايل فشرده ميتونه بسازه از فولدر ها... و خوب ديگه چه كاريه كه آدم بياد با كامپوننت اين كارو انجام بده، ميره فولدر روت مامبو رو zip ميكنه، دانلود ميكنه و ديتابيس رو هم بك ميگيره از cpanel ... خيلي راحت ;)
يا علي

علیرضا
09-22-2007, 02:01 AM
سلام
برنامه دارم بيام جزو خانواده ملمبو سرور.
اونم به خاطره بچه هاش، پشتيبانيش و امنيتي كه فكر مي كنم داره.
شما بگيد چجوريه؟
يا علـــــــــي

sorry4uboth
09-22-2007, 07:23 AM
خوب از اونجایی که هیشکی نمیگه ماست من ترشه ...
اما خوب تو همین انجمن رو بگردید و اعضایی که عضو تیم نیستند و از ما سرور تهیه کردند رو یک سوال ازشون بپرسید به نتیجه دلخواهتون میرسید.

علیرضا
09-22-2007, 01:17 PM
سلام
اگر تو اين بخش بخشي هم مربوط به مامبو سرور بود، خوب مي شد.
فقط يه چيزي آقا محمد، شما تضمين امنيتي هم مي كنيد؟
يعني تا چه حد امنيت سايت رو كه سرويس مي دهيد قبول مي كنيد.
يا علــــــــي

sorry4uboth
09-22-2007, 01:36 PM
قبلا بود
الان در سایت خودش پشتیبانی میکنیم

امنیت دو طرفه است!
مثال شما شبیه این هست که شما هیچ اصول امنیتی رو رعایت نکنید اما امنیت رو از سرور بخواید!
امنیت یه چیز کاملا نسبی هست. به همه عوامل کاربر تا مدیر سرور بستگی داره.

ما تمام تلاش خودمون رو میکنیم که سروری امن داشته باشیم که خوشبختانه تابحال مشکلی نداشتیم!