توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [کمک]نحوه افقی کردن منوهای بالا صفحه
feryonline
09-22-2007, 09:57 AM
درود
دوستان من یک قالب طراحی کردم و وقتی از فانکشن
<?php mosLoadModules('top'); ?>
استفاده می کنم منو های بالای صفحه به صورت عمودی (بلا به پایین) نشون داده و اضافه میشن.من می خواستم این منوها را به صورت افقی (از راست به چپ افزودن بشه و وقتی هر منو اضافه میشه علامت " | " بعد منو یا همون نوشته اضافه بشه.
می خواستم ببینم کسی از دوستان می تونه در این رابطه کمک کنه ؟
با تشکر
بای
sorry4uboth
09-22-2007, 11:10 AM
باید کد رو توی تیبل قالب طوری طراحی کنید که ماژول بصورت افقی باشه
یعنی عرض مشخصی نداشته باشه
قالب رو اگه بزارید اینجا کمکتون میکنیم تا مشکل شما حل بشه
این تمیه که آقای feryonline قرار بود بزارن اینجا که آقا محمد مشکلشونو حل کنن. من فضولی کردم این کار رو خودم انجام دادم. ببخشید آقای feryonline.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر
sorry4uboth
09-24-2007, 10:42 AM
خوب اگه لینکش اینجا بود ما هم بالاخره مثل بقیه کمکشون میکردیم!
به هر حال دست شما درد نکنه ;)
feryonline
09-24-2007, 11:03 AM
سلام
محمد جان اشتباه گرفتی منظور رو این هنوز همون قالب خرابست!تینا خانوم هم از همکارای ما هستن که نمی دونستن من قالب را برای شما به صورت پیغام خصوصی فرستادم لینکش به صورت مستقیم اینجا قرار داده تا یه نگاهی بهش بندازید!
حالا بازم اکه یه نگاهی بهش بندازی ببینی می تونی اوکیش کنی ، یک دنیا ازت ممنون میشم!
منتظرم
بای
sorry4uboth
09-24-2007, 11:13 AM
من چیزی در پیغام خصوصی دریافت نکردم
بررسی میکنم و همینجا اعلام میکنم
لطفا عجله نکنید ..
feryonline
09-24-2007, 11:27 AM
آها!
شرمنده محمد جان!
اگکه اشتباه از طرف من بوده عزر خواه می کنم بابت این اشتباه!
در هر صورت ممنون از لطف بی دریغتون!
منتظرم
بای
sorry4uboth
09-24-2007, 11:48 AM
خوب
من این قالب رو نگاه کردم
البته اگه الان سال 2007 نبود میگفتم این قالب از جنگ جهانی اول برگشته
متاسفانه قالبی که شما طراحی کردید اصلا کد درست و صحیحی درش وجود نداره!
هر تکه اش از یه جا اومده
برای درست شدن این قالب نیاز هست که این قالب از ابتدا طراحی بشه که خوب این موارد رو میتونید با ایمیل info [at] mambolearn [dot] com در میون بگذارید تا بعد از بررسی به شما اطلاع بدند.
feryonline
09-24-2007, 02:38 PM
سلام
محمد جان مثل اینکه شما هم 2 خط مامبو فارسی کردید جو گیر شدیدا! ;)(با عرض پوزش از بقیه بچه های مامبو و احترامی که باری مامبو و برای بچه های فارسی سازی قائلم)
feryonline
09-24-2007, 02:42 PM
البته اگه الان سال 2007 نبود میگفتم این قالب از جنگ جهانی اول برگشته
سلام
محمد جان مثل اینکه شما هم 2 خط مامبو فارسی کردید جو گیر شدیدا! چشمک(با عرض پوزش از بقیه بچه های مامبو و احترامی که باری مامبو و برای بچه های فارسی سازی قائلم)
sorry4uboth
09-24-2007, 03:01 PM
نخیر بنده جو گیر نشدم!
فقط متحیر هستم!
قالبی که شما به من داید ترکیبی از چندین قالب هست که هیچ ربطی هم به همدیگه نداره!
هر یک از دوستان این جمع که یکمی به قول شما جوگیر هست این فایل رو دانلود کنه و یه نگاه ساده به فایلها و ... بندازه میفهمه!
مثلا یکی از مشکلات این هست که قالب موقع نصب به اسم Lahzeh_Electric ذخیره میشه در صورتی که خود قالب از آدرس lahsez میخواد بخونه!!!
به هر حال فکر نمیکنم کسی در اینجا بتونه به شما کمک کنه در این زمینه. چون واقعا نیاز به بازسازی از اول داره!
feryonline
09-24-2007, 06:07 PM
اون مشکلی گفتین قالب حله فقط کافی کمی تغییر تو فایل templateDetails.xml که درست میشه!
اینم فایل اصلاح شده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا هرکی از دوستان می تونه کمک کنه بگه...
hossein.shokrzadeh
09-26-2007, 09:51 PM
سلام
خوب همين ديگه پسر گل :) موضوع اينه، باز سازي از اول ميخواد
ارزش نداره آدم بشينه اصلاحش كنه، من باشم از اول درستش ميكنم، اگر ميتوني بسم الله
اگر نه هم كه... بده يكي انجام بده :)
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.